Gå til sidens hovedinnhold

Stor V64-jackpot med over 1,1 millioner ekstra

Småfrekk banker! Svært spennende objekter! Du blir vel med oss i jakten på storcashen i kveld?

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby byr på en spennende JACKPOTOMGANG denne kvelden, og det ligger altså over 1,1 millioner ekstra i sekserpotten. Vi klemmer til med en småfrekk banker i denne omgangen, og står alene på 1 Midnight Running (V64-4). En hest som utvikler seg fint, den er kraftig kuskeplusset, og fra tet skal det en god hest til for å knekke den ned. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Echelon – Var ikke på topp sist, og gikk kun helt greit da. Nest sist satt den fast med krefter igjen på 11,9/2140ma, og draskylappene ble aldri nappet ned. Satt da fast bak knallgode Sweetman. Er brennkvikk fra start, og selv om også 5 Zen Bi er lynrask ut så er vår klare feeling at Echelon vil få rygg leder. Fra den posisjonen har den vunnet flere løp fra på Åby, og den skal helt klart passes direkte etter en liten pause. Slår til som en godbit?

V64-2 : 2 Cornelia Teemer – Er bedre enn raden, og alt annet enn sjanseløs her. Feilet med masse krefter igjen i stengt posisjon mot oppløpet sist, og det løpet ble vunnet av Reddington (stod på 40m tillegg). Er OK ut med volte, og her blir det trolig tidlig tet/eventuelt rygg leder. Gjør seg ikke bort i en feilfri utgave, og vi setter den frekt først.

V64-3 : 7 Deep Trouble – Er veldig kjapp fra start, og her brenner nok Mika Forss til direkte. Skulle han greie å ta seg til tet med Deep Trouble så skal det en god hest til for å plukke den ned. Robert Bergh har toppform på hestene, og det ble altså fire seire på onsdag. I kveld rykkes samtlige sko på Deep Trouble, og det for første gang i karrieren. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 1 Midnight Running – Tror vi MYE på i kveld, og det er en hest som bare må prøves. Ble kjørt ned på startsiden sist, galopperte, men viste 14,7/1900m etter galoppen, og det uten at man rykket hetten… Mammaen til denne har en far i tøffingen Jag De Bellouet, og vi håper derfor at Midnight Running også har en solid tøffhet i seg. Blir enormt kuskeplusset med Johan Untersteiner, den er kjapp ut, og dette ser utrolig riktig ut på forhånd. Lar seg rett og slett ikke slå?

V64-5 : 4 Cookie Girl – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på vei mot storformen. Den fullførte bra nest sist, og spurtet riktig så oppløftende sist. Er kjapp fra start, sporet er PERFEKT på Åby, og fra tet/rygg leder er denne klart spennende i et løp som dette. SE OPP!

V64-6 : 2 Behind Bars – Var fin etter pause sist, og vant enkelt etter tidlig tet. Var noe tung, og har garantert gått MYE frem med det løpet i kroppen. Her er det med veldig få unntak billig i mot, og skulle det bli tidlig tet igjen så er dette over. Er en svært motivert favoritt som skal stå først på ranken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.