Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V4-omgang til lunsj

Spennende V4-omgang! Flere svært jevne oppgjør, og det er en omgang med potensial! Du tar vel rygg når vi jakter V4-suksess?

(Nettavisen)

Lerum med solid V4-suksess på Jarlsberg 19. november - Kr.1 152 ble til Kr.33 722!
Det ble VRIENT I V4-SPILLET denne fredagen, og kun ti bonger fikk riktig V4. Undertegnedes bong til Kr.1 152 satt som den skulle, og betalte altså ut hele Kr.33 722,-. På Eksperten ble det fullklaff for to V4-bonger (fire andeler a Kr.300).

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri 5. november, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Färjestad sparker i gang en ny uke med en herlig V4-omgang. Spesielt innledningsvis er det veldig jevnt, og ingen skal bli overrasket om det skreller til et par ganger i denne omgangen. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Blue Frontline – Er BEST i innledningsløpet, den kommer til start med flott form, og har normalt en stor sjanse om det bare løser seg på startsiden. Var meget god når den vant fra dødens sist, og kom til mål med krefter igjen da. Settes klart først, men løpet ellers er jevnt, og det trenger ikke være feil å plukke med seg litt hester i innledningsløpet.

V4-2 : 5 Manolito M.I. – Måtte altså åpne 12,9/1000m sist, og det kunne nesten ikke gå over mellomdistanse. Kommer her ut på sin beste distanse, den er lynrask fra start, og fra eventuelt tidlig tet trenger den ikke bli enkel å fange om den først har dagen. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 7 Luringen La Ma – Er egentlig en ordentlig god hest i grunnlaget, og den har en stor sjanse i et løp som dette om den bare fungerer som best. Var solid i nederlaget sist, og den virker å ha funnet storformen. Her lukter det et offensivt opplegg, men det er den god nok til å håndtere, og vi iler til med tipsnikken. Løpet ellers er fakta alt annet enn lettløst, og vi plukker med oss litt hester.

V4-4 : 3 Giordano Soa – Har en skreddersydd oppgave foran seg i finalen, og dette kan utmerket godt dreie seg om tet og slutt på tetbanen Färjestad. Holdt godkjent fra tet sist, og gikk altså 13,5/2140ma. Er en svært motivert favoritt i finalen, og den står klart først på vår rank.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.