Gå til sidens hovedinnhold

Strålende V65-kveld på Jarlsberg

Det er spennende i kveldens V65-omgang på Jarlsberg! Flere av løpene er svært jevne! Storutbetaling i vente?

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det er alt annet enn lettløst i kveldens V65-omgang, og vi trengte derfor en banker i denne omgangen. 7 Cash Alo vinner innledningsløpet om det bare klaffer litt underveis, og den står alene på alt. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Cash Alo – Havnet flere lengder bak feltet sist, og ble siden ridd svært offensivt mot tøff motstand. Ble naturligvis mør til slutt, men det er ikke rart etter et slikt opplegg. Nå er den langt billigere ute, og den har en god sjanse om det bare klaffer litt underveis. Er en svært motivert tipsener.

V65-2 : 2 Livi Power – Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og imponerte veldig når den blåste rundt feltet nest sist. Er nå handlet inn til Norge, og kommer ut i regi Kim Pedersen. Rapportene er fine, den er kjapp fra start, og dette kan opplagt dreie seg om tet og slutt. Skal stå først på ranken. Velger man å gardere så se litt opp for 9 Wilson Laylock som er meldt med BIKE og uten sko. Det kan løfte denne betydelig!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Alsaker Åstin –
Gjør sin første start etter et lengre avbrekk, og den dukker opp i banen med gode rapporter i ryggen. Skal kunne minst 32 på distansen, og da sier det seg selv at den er tidlig aktuell her. Prøves direkte etter oppholdet, for neste gang kan den være oppbrukt som et bra objekt…

V65-4 : 10 Tangen Tulla – Dukket opp etter en lengre pause sist, og ble meldt rett i steintøffe omgivelser. Feilet seg da bort ned mot siste sving. Har litt kapasitet, og med tanke på hvordan den ble meldt sist så må den ha trent meget bra i denne pausen. Nå møter den langt billigere motstand, og er dessuten solid kuskeplusset med Magnus Teien Gundersen. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Leroy Schermer – Kommer ut i regi Kim Pedersen, og gjør sin første start etter et lengre avbrekk. På ren kapasitet snakker vi om feltes i særklasse beste hest, men vi vil gjerne se den i et løp i Norge hvor ikke pisken er med før vi «tar bølgen» for den. Skal stå først, men vi tør ikke å banke den første gang ut. Ved gardering så se opp for 3 J. Ann Bonanza som er bedre enn raden, og som feilet fra seg en tid på ca 15,9/2140ma nest sist…

V65-6 : 11 Superb Story – Har skrellform i kroppen, og den er alt annet enn ueffen i finalen. Fullførte klart positivt etter litt hinder sist, mens den avsluttet radig nest sist (10,5 s 300m). Så rett og slett ordentlig bra ut i hendene til Hop nest sist, og det skal bli spennende å se han opp igjen nå. Overrasker om det bare blir litt tempo?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.