Gå til sidens hovedinnhold

To bankere i søndagens V75-omgang på Bergsåker

Øystein Tjomsland-trente Vestpol Loke er den ene av våre to bankere i søndagens V75-omgang på Bergsåker.

(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En fantastisk flott trav- og galoppsøndag står foran oss. Den innledes med en flott V64-omgang på Bro Park og litt senere søndag ettermiddag er det duket for en herlig V75-omgang på Bergsåker. Søndag kveld er det internasjonal V65 med jackpot på Momarken og 538 503 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V75-løpene på Bergsåker. Spillestopp er som vanlig på søndager kl 15.00 og det er også V4-spill. Denne innledes i V75-4 og har spillestopp kl 16.06. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken som hadde kanontreff med sine V75-tips på Åby for to uker siden.

3 andelslag med 7 rette i V75 14. november - over 250 000 kr i utbetaling på hvert
Til tross for at to førstevalg vant i V75-omgangen på Åby søndag 14. november, landet utbetalingen for sju rette på solide 215 860 kr. Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken bankerspilte 1. valget 7 Wish Lane i V75-3 og andrevalget 10 Denco's Galliano i V75-5. Begge vant og det ble fest i lukene. To andelslag på Eksperten med fire andeler a kr 300 fikk sju rette - utbetaling 253 692 kr/256 151 kr. I tillegg ble det fullklaff for ett andelslag med seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 260 122. På de øvrige andelslagene til Snoken, ble det solide trøstegevinster med ca 15 000 kr innspilt på hvert av dem.

Når det gjelder søndagens V75-omgang på Bergsåker, så velger Snoken å spille med to bankere og begge blir favoritter i sine respektive løp. Den første dukker opp i V75-2 og trener av Øystein Tjomsland.

Helt overlegen sine konkurrenter
Kapasitetshesten 7 Vestpol Loke har galoppert mye penger i løpet av sin karriere, men har sett langt mer stabil ut etter at den kom til Øystein Tjomslands svenske filial. Tre starter i Sverige har gitt to seire og en andreplass, Ulf Ohlsson har kusket hver gang. Møter svært passende motstand søndag og konkurrerer vel mest mot seg selv. Uten galopp ender dette med seier. 7 Vestpol Loke i V75-2 blir den ene av våre to V75-bankere på Bergsåker søndag.

Ohlsson kusker også banker nummer to
Elitehesten 2 Disco Volante har et gaveløp foran seg i V75-4/V4-1. Stefan Melanders slitesterke Scarlight Knight-sønn (er blitt vallak nå da) har vunnet fem løp på 16 starter i år og trives på denne årstiden. Sprint er hestens beste distanse og startsporet kunne knapt vært bedre. 2 Disco Volante blir vår andre V75-banker søndag, men i V4-spillet tar vi oss råd til noen garderinger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Skoglund/Bergh er en god resept
Rikard N. Skoglund vinner løp stort sett overalt for tiden og har hatt en fantastisk november måned. Catchdriveren kusker blant annet en del hester for Robert Bergh, så også søndag. V75-6/DD-1 er det hoppeløp der 4 Miss Silver står perfekt inne i løpet (til tross for 20 meter tillegg). Gjorde et flott seiersløp sist og 4 Miss Silver blir vår DD-banker på Bergsåker søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.