Gå til sidens hovedinnhold

V75-fest på Charlottenlund

To bankere! Mulig supersjokk mot en hardt betrodd favoritt! Frekkis som kan få det sydd opp! Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte vurderinger til Lunden?

(Nettavisen)

Lerum med V4-fullklaff på Momarken 17. november - Kr.1 200 ble til Kr.11 353!
Det ble ikke helt lettløst i V4-spillet på Momarken, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på undertegnedes største V4-bong til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Den suste nemlig inn, og betalte ut meget fine Kr.11 353,-.

Supergevinster i V75-spillet på Åby 14. november
Undertegnede kom ikke i mål under denne V75-omgangen, men det gjorde vår samarbeidspartner Snoken. De fikk 7-riktige på totalt tre bonger på Eksperten, og utbetalingen på disse samlet ble formidable Kr.769 965,-. I tillegg til dette var det en rekke bonger som inneholdt seks riktige, og det ble en riktig så fin søndag for flere av våre kunder som tok rygg. Nettavisen omsatte totalt Kr.71 760 til denne omgangen.

Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Charlottenlund byr på en herlig V75-omgang søndag, og som vanlig er det EN KRONE REKKEN om søndagen. Det betyr at det skal skje svært lite før utbetalingen skyter i været. Vi banker 3 Go On Gardenia (V75-2) og 5 Extreme (V75-6), og skal til lukene med følgende:

V75-1 : 1 Call Me Brodda – Fikk maks fra rygg leder sist, men gikk da med sko på alle fire, mens det blir skoløs rundt i dag. Noe som er et stort pluss. Er satt opp for denne oppgaven, rapportene er fine, og stallen har veldig god tro på at dette dreier seg om tet og slutt. Er en banker for de frekke. Vi plukker dog med oss 4 Ultra Bright som er behandlet, og som kan vinne selv om den skulle havne utvendig. Gjorde nemlig det mot nettopp Call Me Brodda fjerde sist…

V75-2 : 3 Go On Gardenia – Er veldig bra, men tapte altså hoppekriteriet nest sist. Ble da spurtet ned på streken av 8 Gaby C.N. Sist fikk den bløffe løpet hjem, og det ble billig. Blåser normalt til tet igjen, og det er snakk om en veldig motivert favoritt.

V75-3 : 1 Louisiana – Var meget god etter en liten pause på Åby sist, og den fullførte meget sterkt fra dødens da. Vi hadde 14,2 s 1000m på klokken, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Har en riktig oppgave foran seg nå, og skulle Bo greie å forsvare innersporet med sin springer, ja, da skal det en god hest til for å plukke denne ned. OBS! 8 Hazard In – Møtte bedre hester enn dette sist, og var ikke tom etter sene luker da. Må med på en tidlig gardering. Løpet ellers er veldig jevnt, og her kan det være smart å gardere bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-4 : 4 Staro Obrigado – Er en kanon når den står på fire friske bein, og den gjør en spennende start etter noen mnd pause. Rapportene på den er fine, og den har trent godt i dette oppholdet. Når man velger å plukke den direkte ut i V75 så har man ambisjoner, og den må være spillbar i et løp som dette. Slår til som en godbit?

V75-5 : 9 Geert – Har utviklet seg veldig, og den blir stadig bedre. Ble sittende bom fast som fulltanket i seiersløpet til 1 Get A Wish sist, og Steen Juul mener at man skal se litt opp for den nå. Her blir det nok en helt annen fart enn sist, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Passes med Uhrberg! 1 Get A Wish – Var fin sist, og bare forsvant fra til en sprettlett seier. Har naturligvis en bra sjanse å lede dette rundt om, og den er selvskreven på bongen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 5 Extreme – Er det store håpet fra Danmark når man tenker på Elitloppet neste år, og det er snakk om en ordentlig topphest. Har utviklet seg gjennom hele sesongen, og lekte hjem stayerløpet på 12,9 sist. Glem heller ikke at den lekte hjem seieren på 09,7 femte sist, og da var en hest som Cokstile helt sjanseløs. Sitter normalt tidlig i tet, og den taper ikke dette om alt går riktig for seg. VI BANKER!

V75-7 : 4 Billi Time – Er BEST i finalen, og den var OK til seier sist. Det man skal være litt klar over er at den kan være noe variabel, og vi stoler ikke fullt ut på den som storfavoritt. Motivert, men… 10 Alpha Peak – Kan være supersjokket i finalen. Den er stadig bedre enn raden, og har spurtet fint to ganger på rappen. Er slett ikke verst på sitt beste, og skulle favoritten være noe under pari så kan denne sjokke. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.