Gå til sidens hovedinnhold

Vrien V75-omgang med stort potensial

Hagmyren byr på en åpen V75-omgang søndag, og det vil overraske om ikke dette gir meget solid betalt. Vi byr på frekke vurderinger, og bankeren var ingen favoritt når dette tipset ble lagt ut...

(Nettavisen)

Lerum med solide V4-gevinster fra Gävle 14. oktober - Kr.960 ble til Kr.28 557!
Vi kom dessverre ikke i mål på systemet denne torsdagen, men de flate bongene som kostet fra Kr.960 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.1 152 (fire andeler a Kr.300) satt som de skulle. På Eksperten ble det levert fem slike, og de betalte ut knallfine Kr.28 557 hver seg.

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige 29. september, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Hagmyren byr på en VRIEN V75-OMGANG søndag, og dette er en omgang med et voldsomt potensial. De helt klare bankerne finnes ikke, og vi må sjanse litt i denne omgangen. 12 Flashing Smart (V75-4) er BEST, den er på vei mot superformen, og vi tror på en stor sjanse selv om sporet er dårlig. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Super Sarah – Kommer ut i regi Fredrik Wallin, og vi velger å varsle skarpt for den direkte. Fredrik Wallin har full form på stallen sin, og det har blitt tre seire og to tredjeplasser på de seks siste løpene for stallhestene. Super Sarah er grunnkapabel, og BEST i innledningsløpet. Skulle Wallin få denne ordentlig til, ja, da vil den gjøre det skarpt i tiden fremover. MÅ BARE PRØVES DIREKTE!

V75-2 : 6 Kate Baldwin – Er kapasitetsmessig best, og vi likte den under sal sist. Avgjorde da sprettlett når lukene kom, og det var mye krefter igjen. Er normalt ytterligere forbedret med den blåseren i kroppen, rytteren er brenngod (27% seire i 2021), og mot en ikke veldig tøff gjeng tror vi på en flott mulighet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 9 Sölvsveds Atlas – Har en helt fantastisk form, og den må passes nå. Den fullførte bra bak Nårje (stod på tillegg) nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Kommer den seg bare greit gjennom på startsiden så må mulighetene være gode. Prøves mot den klare forhåndsfavoritten!

V75-4 : 12 Flashing Smart – Gikk meget sterkt mellom et par galopper nest sist, mens den var urtapper etter et tøft opplegg sist. Gikk da 14,2/2140ma etter en hard reise. Virker bare å bli bedre og bedre i sin nye regi, og den blir ikke enkel å stå i mot om den bare skikker seg her. Bomber rundt alt? SPILLES!

V75-5 : 3 Edima – Var knallgod fra dødens i sitt siste løp, og det er snakk om en fin hoppe som utvikler seg bra. Vær dog OBS på at den har skiftet regi før denne oppgaven, og vi vil gjerne se den i noen løp for sin nye trener før vi går hardere til på den. Motivert favoritt, men altså ingen banker direkte.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 12 Victory Lee – Kom ut i ny regi sist, den ble meldt rett i V75’en, og spurtet fakta riktig så bra nedover oppløpet. Kom til mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Dette er en traver som er herdet mot bra motstand, og duger normalt svært godt i et løp som dette om den skulle være ytterligere forbedret. Blir veldig lite spilt, men her skal man altså være på vakt. MÅ MED PÅ ALT!

V75-7 : 8 Nårje – Er noe tøffere ute nå, men leverer denne på topp så har den uansett en stor sjanse. Har nemlig et ekstremt høyt toppnivå, og den skal stå først på ranken. Gikk et fullt godkjent løp på en krevende bane sist, og møtte da gode hester i grunnlaget. Runder alt, og fikser V75-kronene?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.