De unge Stag-turnerne har deltatt i NM for nasjonale klasser i Drammen med tre lag: ett kvinnelag, ett herrelag og ett mix-lag (damer og herrer blandet).

I nasjonale klasser kåres det norgesmestere i tre apparater: trampett, tumbling og frittstående.

Kvinnelaget var først i ilden lørdag formiddag og gjorde en god konkurranse. De tok sølv i frittstående, bronse i trampett og en fjerdeplass i tumbling.

På ettermiddagen var det herrenes tur. Dette er andre konkurranse på mange år hvor Stag stiller rent herrelag i NM. Gutta gjorde det veldig bra med 5.-plass i trampett, 8.-plass i frittstående og 10.-plass i tumbling.

Søndagen gikk enda bedre, og mix-laget gikk helt til topps i Tumbling etter å ha fått full klaff på sine serier. I trampett ble de nummer 5 og i frittstående tok de en fin 6.-plass.

Tumbling er, ifølge Wikipedia, et apparat og en øvelse innen troppsturn (teamgym). Apparatet er 13-15 meter langt, og satt sammen av glassfiberrør tett i tett med en matte over. Tumblingen har litt sprett, lite i forhold til trampett, men mye i forhold til et frittståendefelt. Utøverne har tilløp og utfører akrobatiske elementer på apparatet (salto, stift, araber, flikkflakk etc).