Håper det blir sexy og superinteressant: – Vi prøver å gjøre noe litt utenom det vanlige

KONSERT: Fra venstre: Jan Walaker, Kelly Davis og Unni Askeland. Fredag kveld inntar de Kunsthall Stavern, en konsert de mener du ikke bør gå glipp av.

KONSERT: Fra venstre: Jan Walaker, Kelly Davis og Unni Askeland. Fredag kveld inntar de Kunsthall Stavern, en konsert de mener du ikke bør gå glipp av. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Jan Walaker og No No Now har invitert Unni Askeland til å være med på konsert i Kunsthall Stavern fredag kveld.

DEL

– Det er generelt for mye kunst som ikke er utfordrende nok, og mange mennesker gjør det samme som alle andre. Vi prøver å gjøre litt annerledes og nye ting. Kunstens oppgave er å utfordre, kunst er nå, sier Jan Walaker.

Fredag står han på scenen sammen med Kelly Davis når No No Now er tilbake i Stavern, et band som har gjort seg bemerket på blant annet Kafé Hærverk i Oslo, med moderne elektronisk musikk.

I påsken holdt gruppa en entusiastisk konsert sammen med Andrej Nebb i Kunsthall Stavern. Denne gang er det Unni Askeland som er gjesteartist, og det er her det sexy og superinteressante kommer inn.

– Hun skal blant annet fremføre slam poesi av tekster hun har mottatt på Tinder, sier Walaker.

I og med at konserten er booket av Kunsthall Stavern i forbindelse med utstillingen S E X D O G, så vil konserten bære preg av det.

– Hvor mange tilskuere håper dere på?

– Vi kan egentlig ikke håpe på noe med det været vi har i sommer, men vi håper at vi skal klare å lage et arrangement som de som kommer synes er spennende.

Artikkeltags