Susan (33) utlover tusener i dusør til den som finner katten hennes

DUSØR: Susan Holmen håper at en dusør kan være med på å få katten Pussi hjem igjen.

DUSØR: Susan Holmen håper at en dusør kan være med på å få katten Pussi hjem igjen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I dager og netter har Susan Holmen lett etter katten sin i Stavern. Men Pussi er og blir borte. Nå utlover Susan dusør til finneren.

DEL

Tirsdag forsvant Pussi (5) fra hjemmet sitt i Skytterveien i Stavern. Med sele og bånd på slep frykter nå matmor Susan Holmen (33) at katten kan ha satt seg fast et eller annet sted. Hun har lett og lett, men foreløpig uten resultat.

– Den katten betyr så ufattelig mye for meg. Ved å love ut dusør håper jeg folk blir ekstra oppmerksomme på de kattene de møter ute, det er mange katter i området, så det er ikke alltid folk ser spesielt på hvordan kattene de møter ser ut, sier Holmen.

5.000 kroner byr Holmen på til den som finner Pussi. Katten forsvant altså tirsdag og Holmen spekulerer i om Pussi kan ha prøvd å finne veien hjem til Brunla gård der hun bodde før.

LES OGSÅ: Rammet av virus - måtte stenge umiddelbart

Et godt kjennemerke

– Jeg fant henne som en tynn og vill kattunge og hun bodde hos meg i stallen på Brunla i fire år mens jeg hadde hest der. Da jeg flyttet hestene fra Brunla til Damgården i september i fjor så flyttet Pussi hjem til meg sammen med tre andre katter, alle fra Brunla, forteller Holmen.

Holmen beskriver katten slik: Svart korthåret, hvit over nesa og litt oppover panna, hvit på brystet og under magen. Hun har hvite poter foran og hvite bakbein opp til hasen. Litt svart bak, på innsiden og litt foran på venstre bakbein.

– Det er mange katter som ligner, men hun har et godt kjennemerke på venstre bakbein som kan skille henne fra andre katter. Der har hun en svart stripe som går fra foran til bak på beinet langs innsiden, sier Holmen.

LES OGSÅ: Var det hval disse guttene så i Larviksfjorden?

Glad for engasjementet

Hun har delt etterlysningen sin på flere Facebook-sider og håper at folk i området tar en ekstra titt rundt seg i både hager og garasjer, for å finne Pussi.

– Jeg setter utrolig stor pris på alt engasjement, folk som deler innleggene på Facebook og de som kommer med tips. Jeg vil også takke Sissel i dyrebeskyttelsen som har lånt meg en kattefelle som står ute her om natten, sier Holmen.

Siden katten er ganske sky, ber Holmen folk som ser katten om å ta direkte kontakt med henne fremfor å forsøke å få tak i katten selv.

LES OGSÅ: Angrepet av aggressiv hund

Artikkeltags