«Alle opp på bordene, den stemninga her gjør meg gal» – sju nye artister lansert til Stavernfestivalen

NYE ARTISTER: Sju nye artister er lansert til Stavernfestivalen de tre siste dagene, deriblant Broiler fra Drammen.

NYE ARTISTER: Sju nye artister er lansert til Stavernfestivalen de tre siste dagene, deriblant Broiler fra Drammen. Foto:

På tre dager har Stavernfestivalen lansert sju nye artister. Samtidig er en ny camp lansert ettersom den på Rødberg er utsolgt.

DEL

Det nærmer seg festivaltid også i Larviks-distriktet, og om du er usikker så er det altså fra 12. til 14. juli det skjer på golfbanen.

Inntil for kort tid siden var programmet til årets Stavernfestival kanskje noe mangelfullt. Til tross for at gamle norske travere som Postgirobygget og deLillos igjen skal glede festivalpublikummet. Sammen med Astrid S, Post Malone, Lars Vaular og verdensstjernen David Guetta. For å nevne noen.

I løpet av de siste tre dagene har det imidlertid skjedd mye.

Duo fra Drammen

Torsdag kunne festivalen på sine Facebook-sider fortelle at trioen Cheat Codes er klare.

Fredag fulgte de opp med fem nye navn: Honningbarna, Tove Styrke, SHY Martin, Bokassa og SG Lewis.

Lørdag gjorde festivalen det så klart via sine Facebook-sider at det blir en solid dose hyllest av alkohol og fest også i år. Broiler er nemlig, som i fjor, klare for Stavernfestivalen.

– Etter en av de sykeste konsertene i fjor, er vi glade for at Broiler returnerer til Stavernfestivalen! Enten du var der i fjor eller ikke – gjør deg klar for noe du sent vil glemme. Hint: Co2, bass, flammer og galskap! skriver festivalen på Facebook.

Broiler er en norsk DJ- og produsentduo fra Drammen, bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke. Og selv om musikkprofilen er endret noe etter de første hitene, blir det nok plass til både «Afterski», «Bonski» og «Vannski» på scenen ved golfbanen.

Lanserte ny camp

Tidligere har Stavernfestivalen ellers kunnet meddele at campen ved Rødberg faktisk er helt utsolgt. Derfor har man lansert en ny – Camp Idyll.

«Her vil det være fokus på opplevelse, trivsel og samvær. Dette er en stille-camp uten DJ-underholdning, og vi har lav toleranse for høyt lydnivå etter kl. 23», skriver festivalen på Facebook.

Det foreløpige programmet for Stavernfestivalen ser etter de siste dagers slipp slik ut:

Torsdag: Postgirobygget, Kaskade, Aurora, Wiz Khalifa, Dua Lipa.

Fredag: SG Lewis, Honningbarna, deLillos, Bokassa, Sigrid, Young Thug, David Guetta.

Lørdag: Tove Styrke, SHY Martin, Lars Vaular, Cheat Codes, Broiler, Astrid S, Post Malone

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags