I arrangementets hovedkamp møtte Stein Erik Nygaard den regjerende nordisk mesteren Olve Øvstetun. Stein Erik styrte kampen da han fulgte kampplanen til punkt og prikke. Han satte flere harde knær på motstanderen og red i land en meget komfortabel seier på poeng etter tre runder mo en knalltøff og dyktig motstander.

Joakim Boullet gikk den neste hovedkampen og viste flott teknikk og kontrollerte hele veien. Han satte noen serier som det var høy klasse over, og det ble for mye for motstanderen som gikk på to tellinger i tredje runde. Boullet vant dermed komfortabelt 3-0.

 

Det var også mange andre gode prestasjoner av LCC-utøvere. Vegard Emmanuel Larsen som gikk sin debutkamp, og vant en tøff og fysisk kamp 3-0 på poeng. Oliver Quist Helgesen gikk også sin debutkamp. Han vant en veldig teknisk og pen kamp, og overbeviste dommerne og vant 3-0 på poeng. Rustam Isajev gikk sin kamp og vant en solid 3-0-seier etter at han kontrollerte og styrte mesteparten av kampen.

Ahmad Abdulhafiz gikk sin kamp og vant en forrykende kamp med et vanvittig tempo, 3-0 også til Ahmad. Nati Brhane gikk også en fin kamp, men den ble dessverre stoppet i tredje runde da motstanderen utførte en ulovlig teknikk og dommeren dømte «ingen vinner». Bendikte Thomassen gikk sin debutkamp, men tapte akkurat mot sin motstander. Det samme gjelder Karoline Lund.