– Vi prøver å vise et stort omfang med både kjente samtidskunstnere fra Norge, som Bjarne Melgaard og Sverre Koren Bjertnæs, men også kunstnere fra 1900-tallet. Finn Christensen var en av de store modernistene i norsk sammenheng, som har gjort store utsmykninger i Norge. Vi har med flere av hans bilder, sier Caroline Haddeland-Herding.

Hun forteller at de med utstillingen «Malerier for alle» ønsker å gi plass til kunstnere som er gått litt i glemmeboka. Som en del kvinnelige malere.

– Vi har en spennende kunstner som heter Lilla Hellesen. Hun hadde utstillinger i Paris i 1926, og i Boston, Chicago, London, Roma. En kjempespennende kvinne, som nesten ble latterliggjort i Norge fordi hun ble sett på som en naivistisk Munch-kopist, forteller Caroline.

I tillegg til flere norske kunstnere, har de med seg noe utenlandsk, blant annet maritime bilder.

LES OGSÅ: Nå har banken kommet «på sporet»: – Vi vil bidra til at et fantastisk prosjekt kan bli realitet

Bilder for enhver lommebok

– Vi samarbeider med kunstnere og samlere, og hadde lyst til å gjøre noe gøy i Nevlunghavn, sier Caroline Haddeland-Herding, som i tillegg til å være skuespiller og sanger, er kunstsamler.

De startet utstillingen «Malerier for alle» i pinsen, og utvider med denne helga, fra fredag til søndag.

– Det er ikke alle som har råd til et maleri til et flersifret beløp, og vi har lyst til at folk skal ha råd til å kjøpe kunst. Derfor har vi med oss flere bilder som ikke koster så mye, forsikrer Marit Bakke.