– Vi i ledelsen av HjelpeRingen ønsker å rette en stor takk til alle fantastiske ildsjeler i Larvik som har donert klær, sko, tepper, soveposer, liggeunderlag, barnevogner, babymat, førstehjelpsutstyr, hygieneartikler og mye mer til innsamlingen til krisesenteret for Ukrainske flyktninger i Polen, som vi har hatt sammen med Finn Magne Triger.

Det skriver HjelpeRingens Unni Fevang Tafjord til Østlands-Posten.

Den første sendingen er nå på vei til Polen, og i tillegg har det i skrivende stund blitt samlet inn til sammen 14.500 kroner til innkjøp av førstehjelpsutstyr som også skal hjelpe de som trenger det i Ukraina.

– Vi ønsker også å rette en veldig stor takk til alle de fantastiske frivillige på HjelpeRingen for eksepsjonell innsats, og til alle de flotte samarbeidspartnerne vi har hatt for å få dette til. Ovesen Transport har sørget for å ordne transport og flere andre har bidratt. HjelpeRingen samler inn til flyktninger som kommer til Larvik, og salget fra vår bruktbutikk og innsamlinger er nå med på å finansiere lokalt hjelpearbeid, forteller Fevang Tafjord.