Gå til sidens hovedinnhold

Samarbeider om «Balanse»-forestilling

Artikkelen er over 10 år gammel

I begynnelsen av mai kan man se resultatet av det første samarbeidsprosjektet noensinne mellom Studio Nille og Larvik kulturskole. – Kjempemorsomt, mener elevene.

– Det er alltid spennende å bruke sine egne ferdigheter i nye settinger, sier Iselin Bast, leder ved Kulturskolens avdeling for visuelle kunstfag.

Onsdag 5. mai inviterer Kulturskolen og Studio Nille til en felles vernissasje i Pressverksalen i Sliperiet, og selve forestillingen har fått navnet «Balanse». Blant oppgavene kulturskoleelevene har fått å bryne seg på, er å bygge en modell av et bolighus og plassere det i et ulendt vinterterreng med fjell og fosser i omgivelsene. Forestillingens balanse-tematikk understrekes ytterligere av at danseelever fra Studio Nille viser sin egen balansekunst.

– Det blir en fin atmosfære, med både lyd, bilde og bevegelse, sier Bast. Elevene skryter også av prosjektet: – Det har vært en utrolig morsom opplevelse å samarbeide med danserne og å få sjansen til å dele sin egen kunst med andre, sier kulturskoleelev Sondre Arthur Ternsten Bye.