Gå til sidens hovedinnhold

Snart «Tid» for dans

Artikkelen er over 10 år gammel

Studio Nilles hadde siste helgeøving med 590 dansere.

Å organisere 590 elever er ikke bare enkelt! I helga var logistikk nøkkelordet under Studio Nilles siste helgeøving til forestillingen «Tid».

Elin Rusti ved Studio Nille var ved godt mot under helgas øving. Selv om premieren på tirsdag nærmer seg med stormskritt, sier hun at alle biter skal falle på plass innen sceneteppet går opp.

– Vi rekker fint å bli ferdige til premieren, men det er mye logistikk og organisering involvert, stråler Rusti. I Bølgen var det fullt av treningsbukser, matpakker og ivrige fjes. Litt ekstra spente var de nok også, nå som det snart er tid for forestilling.

– Det er kjempegøy og det g¨år veldig bra. Men vi er litt nervøse, sier Tuva Gjerstad Smedsrud (12) og Karl Fredrik Førli (11). I år danser de alene på scenen med egen koreografi.

– Den var ikke så vanskelig å lære seg, og det er litt gøy å bare være to stykker på scenen, sier de.

Forestillingen «Tid» handler om hvordan man heller burde bruke mer tid på å leke og slappe av. Billettsalget har frem til nå også vært godt.

– Vi har solgt bra med billetter allerede, så nå er det bare å skynde seg for de som ikke har, avslutter en smilende Rusti.