Gå til sidens hovedinnhold

Tar sats for ungdomsfest

Artikkelen er over 10 år gammel

– Vi lager et todelt arrangement, sier daglig leder i Studio Nille, Elin Rusti.

– Først en forestilling med utgangspunkt i hiphop miljøet der både skatere og breakere har en naturlig plass. Alt basert på det positive miljøet i Larvik, sier Rusti.

– Deretter et diskotek med DJ Chali, og med innlagte konkurranser i regi av The Shop. Her blir det servering fra Sanden. Fargerike alholfrie drinker, pølser og paninis, legger Rusti til.

Forestillingen er åpne for alle og har fokus på det urbane Larvik.

– Publikum blir den del av forestillingen der alt skjer på gateplan. Ingen replikker, men likevel en bra historie som vi har kalt «Love», forteller forestillingens regissør, Malin Salthammer.

Forestillingen er et samarbeid med kulturskolen og de ulike ungdomsmiljøene i Larvik. En «Fusion» med andre ord.

– Målet er at alle skal få anledning til å formidle sin kunst, og vi ser allerede på øvingene at ungdommene hygger seg i hverandres selskap. Da er det bare å håpe at ungdommen i Larvik har samme innstilling og ønsker å dele happeningen med oss, sier Rusti.

Til diskoteket senere på kvelden, får Studio Nille og The Shop hjelp til serveringen fra Sanden og Hege Fjeldstad. Chali kjører show på festen, og The Shop står for konkurranse i Indoor Board og gammel surfekunst.

– I tillegg kjører vi miniboardkonkurranse, sier Anders Pettersen.

Rapperen Justy, Stereo, acapellasangerne i Atuned og beatbox -Jørn opptrer også underveis utover kvelden.

– Og så er det dans selvfølgelig. For alle. Vi håper virkelig dette treffer ungdommene hjemme, sier Elin Rusti som kan berolige alle urolige foreldre med at vaktholdet er prima og at alt som serveres er alkoholfritt.