Gratis skyss til gratis fest

Rigger til fest: F.v. Sissel Tangen, Aslaug Evju og Anne Lise Nakjem planlegger fest i gymsalen tirsdag 4. oktober.

Rigger til fest: F.v. Sissel Tangen, Aslaug Evju og Anne Lise Nakjem planlegger fest i gymsalen tirsdag 4. oktober. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

– Det skaper slikt et samhold i bygda å stelle i stand noe på dugnad, og det er så godt å komme sammen.

DEL

Det sier Aslaug Evju som representerer Rådet for eldre og funksjonshemmede i Lardal.

4. oktober skal Eldredagen feires i Lardal. Rådet for eldre og funksjonshemmede, Lardal pensjonistforening og kommunen samarbeider om å stelle i stand til festlig lag i gymsalen på ungdomsskolen i Svarstad.

Lapskaus, kaffe og kaker

– Hele arrangementet er gratis, vi har lapskaus, kaffe og kaker. På grunn av varm mat, må vi ha påmelding til servicetorget innen 28. september, sier Sissel Tangen.

– For dem som måtte ha problemer med å komme seg fram og tilbake, så er det bare å gi beskjed hvis det er behov for skyss, sier Anne Lise Nakjem fra Lardal pensjonistforening.

Info, mat, kåseri og musikk

Den 4. oktober skal ordfører Knut Olav Omholt ønske velkommen. Deretter skal Marit Tveiten informere om kommunens fysioterapitjeneste. Even Sundby skal kåsere og Lågendølene skal spille. Det blir også utlodning.

Eldredagen markeres årlig i Lardal. Vanligvis pleier det å komme mellom 60 og 100 mennesker. De tre håper på like mange i år.

– Det er veldig moro å stelle til noe for de eldre, sier Aslaug Evju.

LES OGSÅ: Pusser opp basseng, badstu og garderober for en million

LES OGSÅ: Frykter at veien raser ut

Artikkeltags