Mange hundre mennesker støttet humørspredende klovner

Foto:

Av
DEL

Over hele landet arrangeres det hvert år en rekke utgaver av Cars, Bikes and Coffee, der bilinteresserte møtes for å snakke om og vise fram biler og motorsykler. Og ta en kaffe da.

Sist fredag var turen kommet til Fossekroa ved Brufoss, der parkeringsplassen etter ble fylt opp av over 160 kjøretøy, bilførere og passasjerer.

Arrangørene i Svarstad var «På tur for sykehusklovnene», og inntektene gikk til sykehusklovnene som bidrar med humør og stemning for barn som av ulike årsaker er på sykehus.

– Må bare si tusen hjertelig takk for ett fantastisk oppmøte på vår cars, bikes & coffee på Fossekroa. Det ble ca. 160 kjøretøy på området. Helt fantastisk folkens, melder Even Kirknes på vegne av arrangørene.

– Vi solgte 1000 lynlodd og solgte en god del klistremerker og salget går uavkortet til sykehusklovnenes aktiviteter. I år ble det om lag 10.000 kroner, forteller Kirknes.

I fjor samlet arrangementet 32 kjøretøy, i år ble det altså fem ganger så mange, og nå har ikke arrangørene tenkt å gi seg med det første.

– Denne gang delte vi arrangementet på sosiale medier allerede i mai, og det resulterte i deltakere fra store deler av Østlandet. Det er klart vi var heldige med været, men for ett oppmøte, fastslår Kirknes.

Nå er arrangørene allerede i gang med å planlegge neste års evenement, og har du en bil som trenger litt puss og stell til da, kan du jo notere blinke ut datoen 3. mai 2020.

Artikkeltags