Er det over for Losen?

Går så det suser: Det har gått bra for gutta på Losen nattklubb i sommer, men de er usikre på om de vil fortsette driften til neste sommer. Dette er Losens siste helg d enne sommeren. (Foto: Erik Krafft)

Går så det suser: Det har gått bra for gutta på Losen nattklubb i sommer, men de er usikre på om de vil fortsette driften til neste sommer. Dette er Losens siste helg d enne sommeren. (Foto: Erik Krafft)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det er usikkert om det blir en neste sommer for ungdommen på Losen nattklubb. Til tross for at de er fornøyde med sommeren, er guttene usikre på om de vil fortsette driften.

– Det har gått bra i år og vi er veldig fornøyde. Det er bedre i år enn det var i fjor, selv om det gikk bra da også, sier Dan-Henrik Sandmæl.

Med ti prosent økning i omsetningen fra i fjor, har nattklubb konseptet lønt seg også i år. Likevel er det ikke sikkert de holder åpnet ett år fram i tid.

– Vi vet ikke hva som skjer med bygget, men uavhengig av det vet vi heller ikke om vi holder oppe til neste år, sier Joakim Gjeterud og Dan-Henrik Sandmæl.

For selv om det er interessant og lærerikt og drive klubb, kreves både tid og vilje for å få det til å gå rundt.

– Vi må ta en vurdering på det etter sommeren og se hva vi skal gjøre, sier Gisle Tombre.

De er enige om at det hadde vært gøy med en sommer til, men på grunn av jobb og studier kan det bli vanskelig.

– Jeg har hatt ti uker med ferie i sommer, det er ikke sikkert det går til neste sommer. Det er vanskelig når man har både studier og jobb og ta hensyn til, forteller Sandmæl.

Utover høsten derimot, er det mulig at dørene åpnes innimellom.

– Jeg ønsker at vi kan holde oppe litt i høst og det kan hende vi kan få det til. Men igjen så er det vanskelig med studier og jobb, sier Gjeterud.

Losen har blitt et populært utested blant unge i Larvik og omegn. Det setter Losen-gutta enormt pris på.

– Vi får positive tilbakemeldinger fra alle kanter og det er grunnen til at vi gjør dette her, sier Sandmæl.

For å drive et utested er ikke bare fryd og gammen, selv om det er flott mesteparten av tiden.

– Vi bruker mye tid og krefter på dette her, og vi får ikke like mye igjen. Men, det er morsomt og drive nattklubb og gi unge et tilbud, sier Sandmæl, Gjeterud og Tombre.

I dag er det siste kvelden denne sommeren hvor dørene på Losen er oppe.

– Vi håper på fulle hus denne helgen. Det er tømmefest og det siste vi gjør denne sommeren. Det pleier å være bra med folk her den siste helgen og vi håper det er sånn i år også, sier Sandmæl og lar spørsmålet om hva som skjer til neste år forbli ubesvart.

Artikkeltags