Kjendisfest i Stavern

Simon Andersen og Stig Werner Moe hadde lørdag premiere på sitt nye sommershow på Piraten

Simon Andersen og Stig Werner Moe hadde lørdag premiere på sitt nye sommershow på Piraten Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Årets sommershow ble sparket i gang med en god dose selvironi, harselering av de mange uenighetene i distriktet og én alvorlig sang.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Årets sommershow av Stig Werner Moe og Simon Andersen hadde premiere i går, og Piraten Kro var fylt til randen av forventningsfulle besøkende. Med fem retters middag der Simon og Stig kokkelerte ute blant publikum mens de sang om Spaghetti, ble stemning for en helaften lagt.

- Vi har laget en pakkeløsning, siden folk tidligere har etterlyst mat. Vi tar det et steg videre i år med å lage mat, servere, opptre og stå i døren selv, sier Andersen.

Piraten kro oste av italiensk god stemning i går kveld, og Anette Bøe, Sturla Berg Johansen og Fabian Stang var blant gjestene som hadde tatt turen til Stavern.

- Jeg gleder meg alltid til dette, de utstråler så mye humor og kjærlighet, sier Fabian Stang.

Tom Sterri som for tiden har avsluttet et 10 års engasjement i Hotel Cesar var også til stede under gårsdagens premiere.

- Jeg skal snart sette opp eget show, og plukker gjerne opp inspirasjon. De gutta her gir meg absolutt det, de er veldig flinke, sier Sterri.

Den italienske stilen kom også til syne på scenen, med opera, drama og en egen mafiasang der Lilly Skow Røed fikk gjennomgå. Dessuten inneholdt årets show flere aktuelle temaer, både lokale uenigheter og nasjonale kriser.

- Jeg synes de hadde fått med 22. juli på en fin måte, og det var bra de tok det med, sier Oslos ordfører Fabian Stang.

Artikkeltags