De to sprudlende barneunderholderne skulle egentlig ha forestilling i Stavern i juni, men måtte avlyse etter at Molly tryna i trappa. I stedet bestemte de seg for å strekke sesongen litt og holder forestilling fredag og lørdag denne uka.

I går var første dag, og mange små lot seg rive med av de fengende sangene om pappaen som ikke kunne regne og hunden Lille Ull som gjerne ville være en ulv.

Molly og Partner, til daglig Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, har kommet med en ny barne-CD denne sommeren, som de ga mange smakebiter fra på fredagens forestilling. CD-en har fått bra omtale, og Dagbladet avsluttet sin omtale med «fordi barna fortjener det».

Molly og Partner er to barnslige voksne som lever av godteri som kommer ut av et hull i veggen. Godteriet bytter de mot egg, støvletter eller annet godteri.

Forestillingen er en blanding av skuespill og konsert, og Øystein Lund Olafsen er et orkester i seg selv med synthesizer, trekkspill og munnkeyboard.

Galleiscenen var ikke fylt til randen i går, men billettselger Morten Sivertsen er fornøyd med tanke på det fine badeværet og at feriesesongen er slutt.

- Lørdag er siste mulighet. Jeg har hørt på CD-en, og lo faktisk en del selv. Forestillingen passer for barn mellom 7 og 12, men det er også mye barna ikke får med seg som voksne kan le av, lover han.