Synd å legge ned en av Larviks beste butikker

jernia tjømøe

jernia tjømøe Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg leste i ØP av 17. juni at Jernias leder Espen Karlsen har bestemt seg for å nedlegge Jernia Thjømøe (etablert 1899).

Man burde betenke seg på å nedlegge en butikk som har greid seg så lenge. Det er en grunn til at den har greid seg.

Jeg mener Jernia Thjømøe er en av Larviks tre – fire beste butikker. Det er gjerne fordi man har et problem, at man går dit. Man blir da møtt av en betjening som viser interesse for problemet, og som ofte finner en bedre løsning enn man kommer på selv.

Jeg har sett mange Jernia-butikker. Ingen av dem har hatt så god innredning som Thjømøe. Ingen av dem er så flinke til å vise fram sitt utvalg. Hos Thjømøe kan man få en god idé ved å gå og se.

Det er synd å kvitte seg med «immaterielle aktiva». Det er simpelthen kostbart! At det er «immaterielt», betyr at det ikke bare er å bytte det ut. Thjømøe har mye som andre lignende butikker ikke har. Og den kan jo være bedre enn mange andre selv om den ikke har den samme inntjeningen.

Den fine butikken på Lilletorvet betyr dessuten mye for å opprettholde den øvrige handelen i sentrum. Når jeg går ned i byen, er det som regel først og fremst for å gå til Thjømøe.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.