KomINN Kino er en inkluderingskino der Larvik kommune utfordrer barn, ungdom og voksne til å invitere med seg noen de ikke har vært på kino med før. Billettene er ekstra billige på utvalgte filmer.

Tilbudet er for alle, og du kan ta med deg hvem du vil, men vi håper du forsøker å få med deg en som du kanskje ikke har vært på kino med før. En som du har lyst til å bli bedre kjent med. Den nye nabogutten? Hun nye jenta i klassen? Han på fotballaget som du kanskje ikke snakker så mye med på trening, men som du vil bli bedre kjent med.

KomINN er et prosjekt laget av ungdommer i Larvik som ønsker at Larvik skal være en kul og trygg kommune der raushet, inkludering og forskjellighet gjør oss rikere.

LES OGSÅ: Thea, Beri og Martine har utviklet en kampanje som kan få oppmerksomhet fra hele landet

Ukens filmtilbud

Onsdag kan du se «Snekker Andersen og Julenissen».

Dette er historien om ei liten bygd. Den var omtrent som andre bygder selv om den lå ganske for seg selv oppi åsen. Folka som bodde i bygda var omtrent som andre folk ... Noen var store og noen var små, noen mente ditt og noen mente datt. Stort sett som bygder flest, men når det gjaldt en ting, var de helt like alle sammen ... De var så fæle til å glemme. Og de glemte de merkeligste ting, alle på en gang! Nå er de på vei til å glemme det viktigste av alt, nemlig jula! En ny julefortelling fra universet til Alf Prøysen, en av våre mest kjente og kjære forfattere. Snekker Andersen og Julenissen er tilbake og denne gangen må de hjelpe lille Elise med å redde jula før det er for sent.

Torsdag er det «Ford vs. Ferrari» som vises.

Fra regissøren av Walk the Line og Logan kommer den sanne historien om kampen mellom Ford og Ferrari under billøpet Le Mans i 1966. Oscar-vinnere Matt Damon og Christian Bale spiller i Ford v Ferrari, basert på den sanne historien om den amerikanske bildesigneren Carroll Shelby (Damon) og den fryktløse britiske sjåføren Ken Miles (Bale), som sammen bygde en revolusjonær racerbil for Ford Motor Company for å vinne mot Ferrari i det kjente 24-timers billøpet Le Mans i Frankrike i 1966.

Lørdag er det «Last Christmas» som vises.

Romantisk komedie ledsaget av et herlig soundtrack med sangene til George Michael og Wham. Kate (Emilia Clarke) er notorisk flink til å alltid ta de gale valgene. Bunnpunktet kommer når hun må ta en jobb som alv i en julebutikk. Men der møter hun og forelsker seg i Tom, og lykken ser endelig ut til å snu. Han lærer henne å sette pris på julen på en helt ny måte, men forviklingene har så vidt begynt.

LES OGSÅ: Anne Marte (41) har tatt over som ny kinosjef, og allerede nå kan hun komme med en nyhet