Stor takk til Sandefjord Hundeklubb som klarte å arrangere en meget vellykket hundeutstilling i helgen.

Med godt planlagt arrangement, og smittevern ivaretatt på meget god måte, var det hyggelig å kunne delta på utstilling igjen.

Deltakerne ble fordelt over ett stort område og alle ble registrert mot innsendte deltakerliste fra påmeldingen. Avstand og munnbind er de fleste blitt erfarne med, så dette fungerte supert.

Så fort man var ferdig bedømt forlot deltakerne stedet og dermed holdt antall deltakere seg på utstillingsområdet på rundt 60 personer, inkludert arrangørene.

Vi fikk være sosiale med hundevenner vi knapt har sett på ett år. De yngste hundene fikk for første gang forsøke seg i ringen og valpeshowet er som regel det morsomste. Veldig ufarlig og det gjør lite at valpene hopper og danser litt i ringen. I nydelig vær fikk dommerne vurdert klassene 4–6 måneder, og 6–9 måneder, som en forventer litt mer av.

Vi koste oss denne helgen på både utstillingen som ble haste flyttet til Sandefjord kommune, mens de aller fleste deltakerne campet på Meløstrand Camping i Larvik kommune. Så litt forundret var mange som håpet å kunne gå 5 minutter fra campingen til utstillingen, i stedet måtte kjøre 30 minutter mellom disse to stedene. Men vi trivdes begge plasser og hundene koste seg.

Så derfor er det viktig å få gitt ros til arrangementskomiteen som kastet seg rundt og fikk informert alle utstillere på få timer. Vi følte oss godt ivaretatt og trygge hele veien.