Gå til sidens hovedinnhold

Takk til Larvik kommune

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Endelig var dagen kommet da jeg skulle få den første vaksinen mot covid-19. Gledet meg og selv om jeg i innkallingen hadde fått beskjed om ikke å møte altfor tidlig, så var det vanskelig å overholde.

Jeg var nok nesten 10 minutter. for tidlig, men hva gjorde det. Ble møtt av hyggelige Røde Kors folk som anviste meg til en «ventestol» og fortalte meg at de bordene jeg så var «vaksinestasjoner». Ble jeg sittende, nei for umiddelbart så var det et «vaksinebord» som var ledig og jeg ble henvist dit. Der satt det en svært så hyggelig sykepleier som etter noen få spørsmål om personalia satte stikket, mer umerkelig går det ikke enn å få et stikk vil jeg mene. Og så raskt var ferdig 3 min før den tiden jeg hadde fått.

Så var det ventetiden etter vaksinestikket som skulle være 20 min før en kunne forlate Sliperiet.

Tror jeg har noe erfaring med og opplevelser om organisering av arrangementer og tiltak gjennom et langt yrkesliv og derfor med en viss ballast kan uttale meg om gjennomføringen av vaksineringsprosedyren i Larvik.

Alt fra den første henvendelsen fra Larvik kommune der jeg skulle besvare om jeg ønsket vaksine eller ikke, til innkallingen, som skulle bekreftes og så tiden en fikk og påminnelsen dagen før om vaksinetidspunkt var kjempebra.

Så til Sliperiet, der kommunen hadde ordnet med gratis parkering, mottakelsen, organiseringen og gjennomføringen.

Her har Larvik kommune gjort en stor jobb på en særdeles tilfredsstillende måte, der alt, etter min opplevelse, fungerte utmerket, var velorganisert og effektivt. Gleder meg til vaksine nr. 2.

En stor takk til Larvik kommune og alle medhjelpere og involverte som gjør denne jobben til alles beste på en så flott måte. Det ligger et stort arbeid bak og ikke minst i den velorganiserte og effektive gjennomføringen for at vi alle skal kunne bli vaksinert og dermed leve litt mer normalt i ettertid.

Kommentarer til denne saken