Personbil har kjørt av veien og havnet i vannet

Artikkelen er over 1 år gammel

En personbil kjørte mandag formiddag av veien og ut i et vann ved Grøtsundvegen i Skien.

DEL

(ta.no) Føreren av bilen, en kvinne i 50-årene fra Skien, skal ha havnet i vannet sammen med bilen. Hun ble plukket opp av personer i en båt og tatt med inn til land. Bilen havnet på 3 - 4 meters dyp, melder politiet.

Kvinnen er kjørt med ambulanse til akuttmottaket ved Sykehuset Telemark i Skien. Det er også mistanke om kjøring i påvirket tilstand, melder politiet.

Politiet følte seg ikke 100% sikre på at kvinnen var alene i bilen. Dykkere fra Skien Røde Kors ble derfor rekvirert og foretok søk under vann. Dykkere fra Larvik ble også tilkalt.

Rett før klokken 11 melder politiet at det er 100 prosent sikkert at kvinnen var alene i bilen.

Det var rett før klokken 10.00, mandag formiddag, at 110-sentralen Sør-Øst meldte på Twitter at brannvesenet hadde rykket ut etter melding om en bil som hadde kjørt ut i et vann ved Grøtsundvegen i Skien.

Politiets operasjonsleder meldte kort tid etter at det var en lastebil med en mannlig sjåfør som hadde havnet i vannet. Disse opplysningene har politiet nå rettet opp i.

– Det er en personbil med en kvinnelig sjåfør som har havnet i vannet. Hun har kommet seg på land og får behandling av helsepersonell på stedet, lyder operasjonssentralens nye opplysninger.

Bilen skal ligge helt under vann, og politiet anslår at det er en høydeforskjell på cirka 30 meter fra stedet bilen kjørte ut og ned til vannet.

Klokken 11.39 meldes det at det jobbes med å få bilen på land igjen, og veien er i den forbindelse stengt.

Artikkeltags