Bukayo Sako er tatt ut, Gabriel Jesus er tatt ut, og kaptein Martin Ødegaard er selvfølgelig tatt ut. Men ett navn vil nok få enkelte selverklærte fotballeksperter til å klø seg litt i hodet.

For inne i Premier League-troppen for sesongen 2022/23 er også George Lewis.

Det melder blant annet nettstedet tbrfootball.com torsdag.

Angrepsspilleren er født i Rwanda, men flyttet til Norge som fireåring. I 2020 var han, som noen sikkert kan huske, innom Fram og Larvik før han ble snappet opp av Arsenal.

Siden har det vært stille fra Lewis, og et låneopphold i Portsmouth ble blant annet stoppet av skader. Men såpass stor tro på 22-åringen, som stort sett opererer på venstrekanten, har tydeligvis manager Mikel Arteta at han har funnet plass i den 25 mann store troppen for årets Premier League-sesong.

LES OGSÅ: Lewis klar for engelsk toppklubb

I et intervju med Arsenals egen nettside i fjor skrøt Martin Ødegaard av den tidligere Fram-spillerens evner på fotballbanen.

– Jeg snakker med George Lewis, for han er norsk og vi snakker det samme språket, så jeg prater med ham innimellom, sa Ødegaard i en spørsmål og svar-runde med klubbens egne fans.

– Han har vært skadet, og jeg vet han har hatt det tøft, så vi snakker sammen, og han er en bra fyr. I tillegg er han en talentfull spiller, la han til.

George Lewis har så langt aldri vært på banen i en seniorkamp for Arsenal etter overgangen på sensommeren for to år siden. Kanskje blir det en endring på det i nær framtid?

PS! Lewis rakk bare to opptredener for Fram – begge som innbytter – før han pakket kofferten og satte kursen mot balløya.