Tilbake til Larvik og Spillelista etter Norges-suksess

Tilbake i Munken: Denne gjengen er i full gang med øving, og inviterer nå til en ny runde med musikkminner i Spillelista på Munken. Bak fv. Hedda Brekke Aronssen, Hallvard Nikolaisen, Liv Neslowe, Monica Sik Holm og Christian Beharie. Foran fv.  Markus Eide Anskau, Oliver James Hardaker og Andreas Oxholm (bass).

Tilbake i Munken: Denne gjengen er i full gang med øving, og inviterer nå til en ny runde med musikkminner i Spillelista på Munken. Bak fv. Hedda Brekke Aronssen, Hallvard Nikolaisen, Liv Neslowe, Monica Sik Holm og Christian Beharie. Foran fv. Markus Eide Anskau, Oliver James Hardaker og Andreas Oxholm (bass). Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gjengen bak Spillelista er snart klare med årets samling musikkminner. En kommer rett til Munken fra et år med utsolgt storsuksess i hovedstaden.

DEL

Publikumsfavoritten Spillelista er snart tilbake i den gamle og kjære hovedsalen i Munken.

– Det har rukket å bli en tradisjon, sier Christian Beharie, som gleder seg til å være med på en ny runde av den populære musikkminne-konserten.

Nykommeren fra i fjor returnerer nå til Larvik og Spillelista etter et hektisk år i Oslo der han har vært med i den enormt populære musikal-oppsettingen «Book of Mormon» på Det Norske Teatret.

Variasjon i musikkminner

– Vi er i full gang med øvingene, forteller Hedda Brekke Aronssen.

Spillelista har siden suksessen i fjor samlet inn nye musikkminner, og er snart klare for å dele dem med larvikspublikumet.

– Vi har fått inn veldig mange, fine musikkminner, og det er et stort spenn i det som er blitt sendt inn. Det går fra det nære og personlige, til virkelig fest!

(saken fortsetter under bildet)

ØVING: Det øves fram mot premiere på Spillelista onsdag 17. juli. Fv. Markus Eide Ankau, Magnus Brekke Aalbu, Hedda Brekke Aronssen, Christian Beharie, Liv Neslowe, og Monica Sik Holm.

ØVING: Det øves fram mot premiere på Spillelista onsdag 17. juli. Fv. Markus Eide Ankau, Magnus Brekke Aalbu, Hedda Brekke Aronssen, Christian Beharie, Liv Neslowe, og Monica Sik Holm. Foto:


Aronssen mener derfor årets spilleliste vil ha noe for enhver smak, i det den byr på alle typer stemninger folk liker å minnes tilbake til.

– Det er et veldig fint repertoar i år, som jeg mener rommer noe for alle, sier hun.

Les fjorårets anmeldelse: Musikalitet i bøtter og spann

Fokus på vokalharmonier

– Vi er fem vokalister som har øvd mye sammen, og begynner å bli samstemte nå, forteller Aronssen om årets produksjon.

Som før kan publikum forvente nydelige vokalharmonier fra Aronssen, Magnus Brekke Aalbu, Liv Neslowe, Monica Sik Holm og Christian Beharie. Sistnevnte returnerer til Larvik etter et travelt år i hovedstaden, der han har hatt en rolle ved Det Norske Teatret. I tillegg slapp han i mai sin første singel, «Losing My Mind».

– Det har vært mye trykk i år, men nå lander det litt. Så jeg er klar til spillelista!

Beharie tok over en av rollene i publikumssuksessen «Book of Mormon» for et år siden.

– Det har vært helt sinnssykt! Jeg ble kastet inn i det, på et tidspunkt da de allerede hadde spilt 170 forestillinger, forteller han.

– Det var veldig mye nytt på en gang, med både skuespill og dans. Kollegene mine holdt et høyt nivå, og var gode til å veilede, og skapte slik en trygg plattform å utvikle seg på.

(saken fortsetter under bildet)

Travel: Christian Beharie gleder seg over å være tilbake i Larvik for Spillelista etter år som musikalartist i storsuksessen "Book of Mormon".

Travel: Christian Beharie gleder seg over å være tilbake i Larvik for Spillelista etter år som musikalartist i storsuksessen "Book of Mormon". Foto:

Tar med erfaringene til Spillelista

Han mener erfaringen har hjulpet ham å komme utenfor komfortsonen sin.

– Jeg er på et helt annet sted nå, både hva gjelder selvtillit og fagfelt. «Book of Mormon» er en helt sprø forestilling, uten rom for å holde igjen – en må bare kjøre på!

Publikum kan dermed kanskje forvente litt ekstra trykk i årets versjon av Spillelista?

– Forhåpentligvis, ler han beskjedent.

– Jeg gleder meg i hvert fall veldig! Det er en fin produksjon, varm og jordnær. Og vi er en bra gjeng med godt samspill, og et morsomt repertoar!

Håper å fylle Munken på ny

Spillelista spiller i år onsdag 17. juli, fredag 19. juli og lørdag 20. juli i hovedsalen på Munken.

Medvirkende er bandleder Hallvard Nikolaisen (gitar), Oliver James Hardaker (trommer), Andreas Oxholm (bass), Spillelista-nykommer Markus Eide Anskau (keys), Monica Sik Holm (keys og vokal), Magnus Brekke Aalbu (vokal), Christian Beharie (vokal), Liv Neslowe (vokal) og Hedda Brekke Aronssen (vokal).

Spørsmålet er: Holder det med tre forestillinger?

– I fjor spilte vi to ekstraforestillinger, og det er jo det morsomste vi gjør! Men Munken er en stor sal å fylle, og vi tar ikke publikum for gitt, sier Hedda Brekke Aronssen, som selvsagt håper på fulle hus i år også.

LES OGSÅ: Hyllet musikken, kjærligheten og den tidlige morgenstemningen

Send tekst og bilder «

Fortell om ditt arrangement eller om et arrangement du har vært på. Hjelp oss å være over alt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken