Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr aktiviteter for barn og unge i høstferien: – Alt er gratis

Lyst til å teste karate eller bli med på dagstur til Farris naturskole? Det er fortsatt ledige plasser på kommunens høstferieaktiviteter.

Vanligvis har Aktiv Larvik høstferiecamp der de samler opp mot 80 barn og unge, og tilbyr flere aktiviteter hver dag gjennom hele uka.

– I år kan vi ikke samle så mange på et sted på grunn av smittevernhensyn. Men det blir likevel et tilbud, sier Ellen Hansen, leder i Aktiv Larvik.

Flere ledige plasser

Sammen med Kultur og idrettsavdelingen i kommunen har Aktiv Larvik satt sammen en variert timeplan der man kan melde seg på en eller flere aktiviteter.

– Vi samarbeider med ulike lag og foreninger, og vi prøver alltid å teste noen nyheter. Denne gangen har vi fått med oss Huldra karateklubb og Sandefjord fekteklubb. Det synes vi er veldig spennende! Og så tilbyr vi dagstur til Farris naturskole. Der får man en innføring i å lage bål og tilberede pannekaker på bål, sier Ellen Hansen.

Målgruppa er 5.-10-klasse, og alt er gratis. Aktivitetene krever ingen forkunnskaper, dette skal passe for alle uansett om du har vært med før eller ikke.

– Noen grupper er allerede fulle, men vi kjører de samme aktivitetene flere ganger om dagen, så det skal være mulig for mange som mulig å delta, sier Ellen Hansen.

Her finner du timeplanen.

Til dem som ikke får plass eller skal delta på høstferieaktivitetene, har hun en oppfordring.

– Kom dere ut på tur! Gjør avtale med venner og vær mest mulig ute. Det er også mulig å låne turutstyr på BUA, tipser hun.

LES OGSÅ: Lån alt du trenger, og helt gratis: Nå er BUA endelig åpen

Bordtenniscamp

I flerbrukshallen på Fagerli skole er det høstcamp i regi av Larvik bordtennisklubb for alle mellom 8 og 16 år.

Her kan man komme og få veiledning av trenere hver dag uka gjennom.

– Det er bare å melde seg på for dem som ønsker det, vi har ledige plasser, sier Jan Thomas Bratteng i Larvik bordtennisklubb.

Dette er imidlertid ikke gratis, men koster 100 kroner per dag.

Kommentarer til denne saken