– Da vi kom til stedet kom vi i kontakt med en mann i 40-årene som var rispet med kniv i den ene armen, forteller operasjonsleder hos politiet i Sør Øst politidistrikt, Inge Landsrød, til Østlands-Posten.

Landsrød forteller at politiet fikk tips om hendelsen per telefon 14 minutter over midnatt, og mannen som ble utsatt for volden skal ha tipset andre som igjen ringte politiet.

– Vi fikk beskrivelse av to gjerningspersoner, og kort tid etter traff vi på den ene i nærheten. Etter en stund ble også den andre pågrepet ikke langt unna, forteller operasjonslederen.

Landsrød forteller at de to pågrepne, som er i 20-årene, ble tatt med til politiets arrest i Tønsberg, og at de blir sittende i påvente av avhør.

– Alle tre skal ha vært i boligen på adressen, og de har en relasjon. Foranledningen til voldsepisoden er imidlertid så langt ikke kjent. Politiet har gjort åstedsundersøkelse på adressen sier han.

Inge Landsrød forteller også at mannen i 40-årene som ble utsatt for volden ikke er alvorlig skadet, og at han har fått behandling på legevakten.

– De involverte i saken var beruset, forteller operasjonslederen.