Det var en kvinne i 30-årene fra Oslo og en mann i 20-årene som ble pågrepet og kjørt til arresten, og begge var i besittelse av biler stjålet fra bilforhandleren.

– Det var imidlertid ikke snakk om fullskala biler, men mindre modeller av biler for utstilling, forteller operasjonsleder hos politiet, Inge Landsrød.

– Noen hadde nok mer verdi enn andre, men det var neppe biler med større verdi, forteller han.

Naboer varslet

Landsrød forteller at det var folk i nabolaget som varslet om at et vindu var knust hos bilforhandleren, og at en person var kommet ut av bygget. Etter søk med patruljer i området ble kvinnen i 30-årene fra Oslo pågrepet.

– Det ble funnet modellbiler som stammet fra det grove tyveriet på kvinnen, og disse blir tilbakelevert til eier, forteller operasjonslederen.

– Kvinnen ble så kjørt til arresten i Tønsberg, forteller han.

Har relasjon

Tips og beskrivelser fra vitner førte også politiet til en privatadresse i området, og her kunne politiet senere på natten pågripe en mann i 20-årene fra Larvik.

– Det ble funnet gjenstander fra tyveriet også her, og mannen knyttes til det grove tyveriet. Han ble også kjørt til arresten i Tønsberg, forteller Landsrød.

Operasjonslederen sier også at det er bekreftet en relasjonen mellom kvinnen og mannen som er mistenkt for tyveriet i natt.