Tonje Bankhaug har åpnet eget studio i sentrum som heter Larvik - Let's Ink og trives svært godt med det.

– Det er veldig morsomt å åpne eget studio, men absolutt noe man må jobbe hardt for. Vi står på og ønsker alle kunder velkomne hit. Kundene skal være fornøyde etter de har besøkt oss og vi har fått veldig gode tilbakemeldinger hittil. Det er et veldig godt miljø her og vi har artister som spesialiserer seg innenfor de forskjellige feltene. Slik at du skal få den beste tatoveringen som er utført på best mulig måte.

(Saken fortsetter under bildet)

Studioet er annerledes og gir deg ikke den skumle følelsen du noen ganger kan få når du går inn i et mørkt tatoveringsstudio. Tonje er opptatt av at studioet skal være en hyggelig plass og åpen for alle.

– Det er ikke tilfeldig at det er annerledes. Studioet skal være åpent, behagelig og hyggelig å komme til. Det er nesten som å komme til en hyggelig stue, dette kan være betryggende når man skal tatoveres for første gang. Du skal få en god opplevelse og det skal være hyggelig for de du har med deg. Ofte kan studioene være mørke og litt skumle, det opplevde jeg første gang jeg fikk en tatovering. Vi har tenkt mye på at studioet skal være tilrettelagt og hyggelig for menneskene som kommer hit.

Det kan være mye å kombinere med eget studio og en sønn på et år. Tonje står på og har alltid ønsket å skape noe eget.

– Jeg vokste opp i Larvik og brukte ungdomstiden min her. Deretter flyttet jeg til utlandet da jeg var 20 år, og har bodd i utlandet hele mitt voksenlivet. For det meste har jeg bodd i Tyrkia, som er et veldig mannsdominert land, og det er nok litt av grunnen til at jeg som kvinne vil skape noe eget. De fleste som jobber her er også kvinner og det synes jeg er kult. Det kan være mye til tider med mye ansvar på jobb og en liten gutt på ett år som jeg oppdrar alene. Jeg ønsker å bruke det potensialet som jeg har og føler jeg får en mestringsfølelse av dette.

(Saken fortsetter under bildet)

Tatovørene på Let's Ink er skreddersydd og alle spesialiserer seg innenfor forskjellige felt.

– Alle artistene våre holder et høyt nivå og vi har artister fra Norge, Italia, Tyrkia, Ukraina og Hviterussland her. De er veldig dyktige, profesjonelle og ikke minst veldig snille. Vi har blant annet tatovert Alexandra Joner og en av våre artister har tatovert den profesjonelle fotballspilleren Quaresma fra Portugal. Han er en stor stjerne og har over tre millioner følgere på instagram. Alle som kommer hit skal bli fornøyde og vi driver med god oppfølging, avslutter hun.