Tønsberg-jenta er kanskje det mest spennende norske MMA-talentet på kvinnesiden for øyeblikket, og hun trener til daglig på Team Valhall i Larvik. Trener er ikke ukjente Quinten de Vreught fra Larvik Kampsport.

Han har selv gått flere internasjonale kamper i MMA-sirkuset, og tror at Siric har det som skal til for å nå toppen.

Slik forbereder Quinten (29) seg på sitt livs kamp: – Det er mye å vinne, og mye å tape

– Tøff og målrettet

– Ivana er tøff, målrettet og veldig motivert for å utvikle seg som utøver hele tiden, og jobber knallhardt for dette. Jeg er overbevist om at hun er en av de neste som kommer til å slå gjennom som profesjonell utøver fra klubben, sier Vreught til Østands-Posten.

(saken fortsetter under bildet)

Siric står bokført på MMA-orakelet Tapology med fire seire og et tap som amatør. Hun er regjerende mester i bantamvekt (61,2 kilogram), og jakter nå sitt andre tittelbelte i fluevekt (56,7 kilogram) i kampen mot Shanelle Dyer som står bokført med tre seire og null tap som amatør.

– Hun har UFC som mål. Det klarer hun, er De Vreught sikker på.

LES OGSÅ: Deprimert McGregor skyldte penger og hadde låst seg inne. Da banket det på døren (+)

Her kan du se kampene

Siric er en av flere norske som skal i aksjon på stevnet i Colchester, England, lørdag. Nettavisen Direktesport har sikret seg rettighetene til Cage Warriors Academy South East 25 som vises lørdag 7. mars. Hele 16 amatørkamper vil bli vist på Nettavisen Direktesport. Cage Warriors Academy er også en av de største plattformene for amatører i europeisk MMA, så her får du sett kremen av norske MMA-talenter for øyeblikket.

Den første kampen vises fra klokken 17.00, og den siste kampen starter klokken 20.00 i Colchester, England. Sendingen lørdag kveld avsluttes med hovedkampen mellom Ivana Siric og Shanelle Dyer.

Den kan du se live lørdag klokken 20.00

Tusenvis av timer med sport

Nettavisen Direktesport sender tusenvis av direktesendte kamper hvert år. Med rettighetene til blant annet Toppserien, PostNord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen, samt eliteserien i håndball, basketball og volleyball, er det mildt sagt et bredt utvalg.

For å se kampene trenger du et abonnement på Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone, eller 12 måneder for 349 kroner

Med vår smart-tv app kan du se Nettavisen Direktesport på AppleTV og Samsung. Du installerer tv-appen der du finner appene på din enhet.