Tror skøytebanen blir klar til i kveld

Står på: Trond Sjøblom fra kommunalteknikk i Larvik kommune skal jobbe hele dagen med å få til skøyteis på Torget i Larvik.

Står på: Trond Sjøblom fra kommunalteknikk i Larvik kommune skal jobbe hele dagen med å få til skøyteis på Torget i Larvik. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I hele natt har kommunens folk stått på og vannet skøytebanen på Torget. Arne Nicander, virksomhetsleder i Larvik kommune, sa til ØP torsdag formiddag at han er optimistisk i forhold til å få åpnet banen torsdag kveld.

DEL

– Vi har ennå noen timer på oss, og det ser lovende ut. Heldigvis har vi været og temperaturene på vår side, sa Nicander.

Det er fortsatt en stund igjen til isen kan brukes av skøyteløpere, men Nicander har, etter å ha vært ved banen på formiddagen, tro på at isen blir klar til bruk.

– Vi må spyle på vann i små porsjoner, og så la det fryse etter hvert. Det ser ut til å fungere bra, og jeg regner med at skøytebanen kan brukes fra klokken 17.30 i kveld, sier Nicander.

Tredje sesong

Dette er tredje sesongen med muligheter til å spenne på seg skøytene midt i Larvik sentrum. Det har vært stor suksess, og store og små i Larvik har hatt stor glede av banen de siste åra.

– Ja, dette har vært suksess, i aller høyeste grad. Banen er i god bruk både på hverdager og i helger, sa Arne Nicander til ØP tidligere i måneden.

Blir den klar?: Skøytebanen på Torget skal etter planen åpnes for bruk i kveld.

Blir den klar?: Skøytebanen på Torget skal etter planen åpnes for bruk i kveld. Foto:

Artikkeltags