Trond Haugstad fra Statens vegvesen bekrefter at det har vært en utsklidning på østsiden av Nansetgata mellom Nordbyen og Bommestad. Geoteknikere fra NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) er på stedet for å utføre en vurdering.

– Jeg har ikke noe informasjon på grunnen til at dette har skjedd, men det kan skyldes nedbør, sier Haugstad til Østlands-Posten.

Les også: Én person til sykehus etter at buss kolliderte med bil i Kvelde

Deler av veien stengt

Torsdag ettermiddag var kjørefeltet fra Nordbyen mot Bommestad stengt og Haugstad forteller at de har fått restriksjoner om å holde trafikken på den ene siden enn så lenge. Det skal ikke være noe skade på den trafikkerte veien, men det skal dreie seg om et ras på siden av veien.

– Jeg kan ikke si hvor lenge deler av veien vil bli stengt, men vi ønsker å bli ferdig så fort som mulig. Vi stengte først av for vi var usikre på om det kunne være usikkert for trafikk, men nå holder vi stengt for å arbeide. Det er viktig at vi bruker tiden vi trenger for å sikre godt, forteller Haugstad.

I 2015 var det et stort ras rundt samme området. Veien var da stengt i nesten en måned. Haugstad forteller at det denne gangen skal dreie seg om et mindre ras.