Rykket ut til to trafikkulykker på kort tid

PÅ TAKET: Bilen har kjørt ut av Håkestadveien og havnet på taket.

PÅ TAKET: Bilen har kjørt ut av Håkestadveien og havnet på taket. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Brannvesenet meldte på Twitter litt over klokken 11 at de rykket ut til en trafikkulykke i Håkestadveien.

DEL

Cirka 11.15 fulgte Politiet i Sør-Øst opp med å fortelle at nødetater var på vei. En bil skal ha vært involvert, og det skal ha vært en person i denne bilen.

– Det meldes om at det ryker fra bilen, fortalte politiet.

Bilen hadde åpenbart kjørt ut av veien og havnet på taket.

Cirka klokken 11.30 skrev politiet på Twitter at alle nødetatene var på stedet. Det kom ikke lenger røyk fra bilen. Bilen lå i grøfta.

Fører ble kjørt til akuttmottaket med ukjent skadegrad. Det var manuell trafikkdirigering på stedet. Bilberging ble varslet og var på vei, fortalte politiet.

Meldingen kommer bare minutter etter at brannvesenet på Twitter cirka 10.45 meldte at de rykket ut til en anne trafikkulykke.

Den hendelsen hadde skjedd i Yttersøveien ved Uno X.

Politiet i Sør-Øst fulgte ti minutter etter dette opp med på fortelle at de var på stedet, ved Nordbyen kjøpesenter. De skrev at det var kommet en melding om et mindre trafikkuhell. Ingen personskade.

Det luktet svidd av den ene bilen, så brannvesenet var også på plass. Bilberging var varslet og på vei.

11.47 meldte så politiet at en person blir anmeldt for brudd på vikeplikt i rundkjøring i forbindelse med dette uhellet. Det var små materielle skader, og en person ble kjørt til fastlegen for undersøkelse.

TRAFIKKUHELL: Den første hendelsen har skjedd ved Nordbyen kjøpesenter. Siden ble det meldt om en ny trafikkulykke i Håkestadveien.

TRAFIKKUHELL: Den første hendelsen har skjedd ved Nordbyen kjøpesenter. Siden ble det meldt om en ny trafikkulykke i Håkestadveien. Foto:

Artikkeltags