(Sandefjords Blad)

– Vi har ikke hørt noe fra sykehuset når det gjelder guttens tilstand i dag, men tirsdag fikk vi beskjed om at tilstanden mest sannsynlig ville være kritisk de neste dagene, sier politiadvokat Torunn Hallenstvedt Siqveland hos politiet i Sandefjord til NTB.

– Det siste vi har fått vite fra barnelegen er at det er snakk om hodeskader og at gutten er lagt i koma, sier hun til VG.

Ulykken skjedde i krysset Ringveien/Plutosvei i Sandefjord i 13.15-tiden mandag. Vitner har forklart at gutten ble påkjørt av en bil etter at han sprang ut i veien. Bilføreren løftet så opp gutten og hjalp ham bort til en benk, før han forsvant.

LES MER: Kritisk for seksåringen – sjåføren har ikke meldt seg

Flere sjekket ut

Politiet etterlyste en mørk VW Golf av eldre modell, og har på bakgrunn av vitneobservasjoner bedt en mann i 30-årene med mørke klær og mørkt hår og skjegg om å melde seg.

– Føreren har ennå ikke meldt seg. Ut fra beskrivelsene sjekker vi ut flere konkrete personer, og vi har fortsatt flere aktuelle kandidater vi ønsker å komme i kontakt med. Noen er allerede sjekket ut av saken, sier Siqveland.

– Vi ønsker fortsatt tips, understreker hun.

(©NTB)

LES OGSÅ: Lærere og elever ved Mokollen skole er sterkt preget etter påkjørselen

Var vitne til påkjørselen