(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk trav- og galoppuke er vel i gang og det er naturligvis Bjerkes store Grand Prix-helg som er det sportslige og spillemessige høydepunktet. Søndag er det klart for Nettavisen Oslo Grand Prix med internasjonal V75 med jackpot og tre millioner ekstra i sjuerpotten. Også lørdag er det V75 på Bjerke, da med Gulljackpot i en spillemessig strålende V75-omgang. Bjerke er også i sving tirsdag kveld med supertirsdag og jackpot i V75 med en million ekstra i sjuerpotten. Ellers er det galoppløp hele fem dager denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ny milliongevinst i søndagens V75-omgang på Axevalla
Tipsene har satt svært godt de siste ukene, og søndag spilte Nettavisen igjen inn over en million kroner. Denne gangen skjedde det i V75-spillet på Axevalla. For ikke lenge siden, nærmere bestemt 24. mai, så spilte vi inn over 1,3 millioner i V86-spillet, og formen er altså på topp før årets største TRAVHELG I NORGE.

Over 1,1 millioner innspilt på V75 i ny FESTDAG på Andelstorget 4. juni
Tipsene sitte bra for tiden, og under V75-omgangen på Axevalla ble det nye herlige gevinster. Vår svenske samarbeidspartner, SNOKEN, fikk tre kuponger inn med med 7 rette (fire andeler a kr 500), og disse betalte ut storfine kr 151 800 hver seg. Rolf Lerum ville ikke være dårligere, og fikk også inn tre andelslag med 7 rette (fire andeler a kr 750). Disse betalte ut kr 154 952 hver seg. I tillegg hadde Lerum en rekke andelslag som fikk fine trøstegevinster (6 rette), og totalt ble det spilt inn voldsomme kr 1 113 625. Omsetningen stoppet på kr 164 016.

Når det gjelder tirsdagens meny, så er det nasjonaldagen i Sverige. Det betyr at V4-lunsjen finner sted på Gärdet galoppbane i Stockholm og det ventes opp mot 50 000 tilskuere. I og med at V64-omgangen på Kalmar har spillestopp allerede kl 15.00, blir det også V64-spill på en tirsdag denne uken. På Kalmar er det i tillegg jackpot med 1 108 578 SEK ekstra i sekserpotten. Sist, men ikke minst er det så supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og hele en million kroner ekstra i sjuerpotten tirsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang på Gärdet. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

I denne artikkelen skal det heretter handle om galopp og tirsdagens V4-lunsj på Gärdet. Det er den årlige Nasjonaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm og det ventes opp mot 50.000 tilskuere for å feire Nasjonaldagen og se på galoppløpene i landlige omgivelser. Det er kanskje ikke det sportslige som er hovedfokus denne dagen, men en spennende V4 rebus skal vi prøve å løse.

I V4-2 har vi god tro på Mortensen/ Stjernstrand-duoen 1 Dolores og 2 Ruby Carlras. Etter en litt treg start på sesongen begynner hestene til nevnte duo å vise form. Både Dolores og Ruby Carlras var god toer og treer sist på Gøteborg, og nå som selskapet ikke er av det tøffeste slaget tror vi årets første seier kan komme for en av dem og setter disse to ganske klart først på vår rangering i V4-2.

I V4-3/DD-1 syns vi 4 Rhubarb Ribble har et fint løp. Hun har vist fine ting nå på gresset de tre siste gangene, og vi prøver henne som vår banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.