(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til torsdagens V64-omgang fra Visby. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.750

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi liker kveldens V64-omgang fra Visby, og byr på flere spennende objekter i jakten på V64-kronene. Den beste bankeren har vi spart til finalen, og vi står alene på 6 Sun's Exciting på våre bonger som blir levert via Andelstorget. Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Super Zola – Best er 5 Creme Brulee Font, men den kommer altså ut i en årsdebut, og blir derfor kun plassert på outsiderplassen. Ideen gikk bra etter galopp sist (kjørte oppi), mens den spurtet strålende i årsdebuten nest sist. Har fått to løp i kroppen etter pause, den er solid kuskeplusset, og fra et nydelig spor må den være tidlig aktuell i et løp som dette. SE OPP!

V64-2 : 5 Skaiven Lixarve – Har fått to løp i kroppen etter pause, og ved begge anledninger har den kun gått på det jevne. Skal kunne bedre, og i kveld rykker man altså skoene for første gang samt at man setter på den en BIKE for første gang. Disse endringene kan forbedre en hest med 40m, og i et billig løp setter vi den frekt først.

V64-3 : 3 Super Nice – Varmet strålende før løpet sist, men ble disponert helt feil i selve løpet, og den ble sliten til slutt. Har en perfekt oppgave foran seg nå, den er kuskeplusset, og dette ser rett og slett veldig riktig ut på forhånd. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-4 : 11 Goliat Brick – Tapte mye på galopp sist, men kom voldsomt tilbake, og viste altså 13,6/1900m med krefter igjen etter galoppen. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og den på tas på alvor her. Plasseres knepent foran 2 Mahadour.

V64-5 : 2 Zinon Dream – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var solid til seier sist. Fjerde sist så kom den alene til mål, og var meget god fra tet. Har en nydelig oppgave foran seg her, kusken er rutinert, og dette ser helt riktig ut på forhånd. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

V64-6 : 6 Sun’s Exciting – Er den beste bankeren i denne V64-omgangen, og vi tror hardt på tet og slutt. Ble sittende bom fast som ubrukt sist, og virker å være på riktig vei. Har gått fire løp i tet, og den har aldri tapt fra den posisjonen. Med stigende form, helt perfekte betingelser, ja, så må vi bare tro mye på denne. ALL IN!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»