(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk trav- og galoppuke er vel i gang og det er naturligvis Bjerkes store Grand Prix-helg som er det sportslige og spillemessige høydepunktet. Søndag er det klart for Nettavisen Oslo Grand Prix med internasjonal V75 med jackpot og tre millioner ekstra i sjuerpotten. Også lørdag er det V75 på Bjerke, da med Gulljackpot i en spillemessig strålende V75-omgang. Onsdag kveld er flere norske hester på plass i Åmål der det stor V86-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er naturligvis V86-omgangen på Åmål som er onsdagens sportslige og spillemessige høydepunkt, men det er også verd å merke seg en meget fin V65-omgang på Sørlandets travpark onsdag kveld, som i tillegg byr på jackpot og 246 511 kr ekstra i sekserpotten. Før den tid er det klart for lunsjgalopp fra Århus galoppbane som byr på både V4 og V5.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V4-lunsj på Århus galoppbane. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Det er ikke ofte det er lunsjgalopp til Danmark på en onsdag, men siden svenskene feiret nasjonaldagen sin 6. juni med galoppløp på Gärdet får danskene mulighet i dag. Det er Århus som er banen på onsdag, og man skal huske på at oppløpet der er kort og baneunderlaget er gress. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20, mens V5-spillet innledes allerede i V4-2 og har spillestopp kl 12.45. Våre galoppeksperter spiller bankerfritt i V4, mens de spiller med banker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Mulig dobbeltbanker i V4-2
I V4-spillet syns vi det er noen som skiller seg ut i V4-2. 2 Elektra Torkdahl leverte en god debut for en måneds tid siden. Med livsdebuten unnagjort og jockey Oliver Wilson opp tror vi den første seieren kan komme. Et uromoment er 7 Fortell som kommer fra England med brukbare meritter. Vanskelig å si hvor god denne hoppa er, men viser hun formtallet sitt skal det være en meget god sjanse. Vi står på disse to hestene på de to minste V4-forslagene i V4-2.

I V4-3/V5-2 har vi også tro på en duo. 1 Silverflame og 7 Drot Torkdahl har begge levert gode innsatser på Klampenborg. Det er ofte tøffere konkurranse der enn det er ute på provinsbanene i Danmark. Begge disse to rides av gode jockeyer, så sjansene burde være godt ivaretatt.

Oliver Wilson rir V5-bankeren
I V5-spillet bruker vi 5 Flambeau Rouge i V5-4 som dagens banker på V5-forslagene på Nettavisen. Dette er en meget god hoppe som tross toppvekt bør kunne slå denne gjengen her. Hun årsdebuterte bak Iron Butterfly og Titannia på Klampenborg for en måneds tid siden, og med det løpet i kroppen tror vi seiersformen er inne. Oliver Wilson har en rekke vinnersjanser i onsdagens lunsjomgang og 5 Flambeau Rouge er nok hans aller beste vinnersjanse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.