Nå kan du snart se trav direkte på op.no: – Blir et godt tilbud i Direktesport-satsingen

TRAV PÅ ØP: Fra august kan du se direktesendte travløp på Østlands-Postens nettsider på onsdager og lørdager. Her jubler Frode Hamre for seier med Tjølling-hesten Calina. (Arkivfoto)

TRAV PÅ ØP: Fra august kan du se direktesendte travløp på Østlands-Postens nettsider på onsdager og lørdager. Her jubler Frode Hamre for seier med Tjølling-hesten Calina. (Arkivfoto)

Artikkelen er over 1 år gammel

Fra august overtar Amedia rettigheter til å vise ukas viktigste travløp på onsdager og lørdag.

DEL

Den nye avtalen gjelder fra august. Det er VG som de siste årene har hatt disse rettighetene, som Amedia og lokalavisene overtar.

Det er fortsatt redaksjonen i Rikstoto Direkte som skal stå for innholdet og produsere sendingene til Amedias aviser. I tillegg til de direktesendte løpene, vil våre lesere også få tilgang til en to timers studiosending på løpsdager samt et kort sammendrag fra hvert løp.

Rikstoto-løpene skal vises på Nettavisen og være tilgjengelig for abonnenter i de øvrige avisene, inkludert Østlands-Posten. Avtalen med Norsk Rikstoto begynner å gjelde fra august i år og varer ut mai 2022.

– Travsport har vært dekket av våre lokalaviser i alle år. Nå blir vi en totalleverandør hvor vi viser onsdag – og lørdagsløpene live, samtidig som vi har noen av Norges fremste traveksperter i Nettavisen. Amedia er Norges største kommisjonær for Rikstoto, så det er hyggelig at vi nå kan tilby en totalpakke til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør Sportsutvikling i Amedia.

Han framhever at travsport er godt lokalt innhold, og at det finnes kjente travbaner i dekningsområdet til mange av konsernets mediehus. Det gjelder blant annet Bergen Travpark, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Momarken og Drammen travbane i tillegg til Bjerke.

– Det har vært stor interesse for trav i Larvik i mange år, og noen av de største profilene i travsporten har holdt til i Larvik, fra Ulf Thoresen og Hans Petter Tholfsen, til Atle og Frode Hamre. I tillegg er det stor aktivitet på grasrota, og mange trener og eier en travhest og drømmer om å få fram den neste stortraveren. Nå får de muligheten til å se travløp direkte på op.no, og det blir et godt tilbud i vår Direktesport-satsing, sier nyhetsredaktør i Østlands-Posten, Henning Rugsveen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om stort og smått som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken