Gå til sidens hovedinnhold

Calina, Hamre og Myhre vant NM, også!

Artikkelen er over 3 år gammel

Bare en norskfødt hest har tjent mer i år!

Calina kom med fersk Jarlsberg-triumf i bagasjen. Hun gjentok på Biri ved Mjøsas bredd. 4-åringen er årets vinner av hoppe-NM lørdag, kjørt og trent av sjefen på Ulleberg Gård, Frode Hamre.

– Hun imponerer, denne lille hesten. Hvilken motor, sa Frode om 4-åringen som tjente 250.000 kroner og ble millionær lørdag. Carl Gunnar Myhre er oppdretter og glad eier.

Hesten som han reiser hjem helt fra USA for å se, har hatt en knallsesong så langt, og ble millionær lørdag med 1,145 millioner kroner innkjørt etter seieren.

Så langt i 2018 er det er bare vinneren av Oslo Grand Prix, Evil Enok M.E., som har tjent mer i penger på norske travbaner av de norske hestene.

Favoritten I Love Paris, trent av Björn Goop og kjørt av Carl Johan Jepson, fikk trykk av en strålende opplagt Windy Ammick og Per Oleg Midtfjeld. I Love Paris, uten seier i år, måtte fire og var ikke på topp.

Det var derimot Windy Ammick, som imidlertid ble litt rullete inn mot mål. «Oleg» måtte korrigere og med perfekt åpning fra lederryggen spurtet Calina inn til en prestisjetung seier.

Hoppe-Derby er neste store oppgave for denne store, lille hoppa som var et andrevalg i spillet (V75-3).

Frode Hamre tok sin ellevte seier i V75 i år og er likt med Magnus Teien Gundersen, men bak på andreplasser.

Les også

Tok med hele familien hjem fra USA – vant 250.000 i Jarlsberg Grand Prix hoppeløp

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.