(Nettavisen)

En fantastisk trav- og galoppuke er vel i gang og det er naturligvis Bjerkes store Grand Prix-helg som er det sportslige og spillemessige høydepunktet. Søndag er det klart for Nettavisen Oslo Grand Prix med internasjonal V75 med jackpot og tre millioner ekstra i sjuerpotten. Også lørdag er det V75 på Bjerke, da med Gulljackpot i en spillemessig strålende V75-omgang. Bjerke er også i sving tirsdag kveld med supertirsdag og jackpot i V75 med en million ekstra i sjuerpotten. Ellers er det galoppløp hele fem dager denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ny milliongevinst i søndagens V75-omgang på Axevalla
Tipsene har satt svært godt de siste ukene, og søndag spilte Nettavisen igjen inn over en million kroner. Denne gangen skjedde det i V75-spillet på Axevalla. For ikke lenge siden, nærmere bestemt 24. mai, så spilte vi inn over 1,3 millioner i V86-spillet, og formen er altså på topp før årets største TRAVHELG I NORGE.

Over 1,1 millioner innspilt på V75 i ny FESTDAG på Andelstorget 4. juni
Tipsene sitte bra for tiden, og under V75-omgangen på Axevalla ble det nye herlige gevinster. Vår svenske samarbeidspartner, SNOKEN, fikk tre kuponger inn med med 7 rette (fire andeler a kr 500), og disse betalte ut storfine kr 151 800 hver seg. Rolf Lerum ville ikke være dårligere, og fikk også inn tre andelslag med 7 rette (fire andeler a kr 750). Disse betalte ut kr 154 952 hver seg. I tillegg hadde Lerum en rekke andelslag som fikk fine trøstegevinster (6 rette), og totalt ble det spilt inn voldsomme kr 1 113 625. Omsetningen stoppet på kr 164 016.

Når det gjelder tirsdagens meny, så er det nasjonaldagen i Sverige. Det betyr at V4-lunsjen finner sted på Gärdet galoppbane i Stockholm og det ventes opp mot 50 000 tilskuere. I og med at V64-omgangen på Kalmar har spillestopp allerede kl 15.00, blir det også V64-spill på en tirsdag denne uken. På Kalmar er det i tillegg jackpot med 1 108 578 SEK ekstra i sekserpotten. Sist, men ikke minst er det så supertirsdag på Bjerke med jackpot i V75 og hele en million kroner ekstra i sjuerpotten tirsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 500

I denne artikkelen skal det heretter handle om Bjerke og kveldens V75-omgang som altså kan friste med jackpot og hele en million kroner ekstra i sjuerpotten. Det er ingen enkel omgang og jeg spiller med kun en banker på mine V75-forslag på Nettavisen. Den bankeren kommer ut allerede i V75-1.

Flåtens storfavoritt innfrir
Det handler om den treårige Galileo-sønnen 1 Bokli Leo. Hesten avla sin debut på Biri forrige søndag og la inn 26.5 siste fem hundre og kom alene til mål i det løpet som overlegen vinner. Så strålende ut nedover oppløpet og fra førstespor i volta på strek, satser nok Geir Flåten på å lede V75-1 fra start til mål. Motstanden skremmer ikke og feilfritt må det være topp vinnersjanse for den store favoritten i innledningsløpet. 1 Bokli Leo blir min V75-banker på Bjerke i kveld.
Rangering V75-1: A: 1 B: 2-5 C: 11-9-4-6-8-3-7-10

Formsterk trønder blir DD-banker
1 Pagadis Pride er en trønder jeg liker veldig godt. Den femårige Nu Pagadi-sønnen kommer til Bjerke med tre strake seirer fra hjemmebanen Varig Orkla Arena og han var helt nede på 11.9 i seiersløpet sist. Har vist at hun duger i denne type selskap, men førstesporet bak bilen var nok ikke det trener Vegard Lundstrøm Wolden ønsket seg. Dyktige Dag-Sveiung Dalen vil nok søke utover direkte og det er snakk om en motivert favoritt i V75-finalen. I DD-spillet velger jeg å bankerspille 1 Pagadis Pride.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I V75-spillet blir det dog garderinger. Tøffingen 7 The One blir mitt første motbud. Trener Kim Pedersen tror ikke sin hest kan vinne dette fra dødens, men jeg er ikke like overbevist om det. Har vært meget god i lang tid og tåler å gjøre mye jobb selv. 12 Trefilov gjør en meget spennende debut for samme Kim Pedersen og fra et bedre startspor, hadde jeg kanskje plassert hesten først på min rangering. Fra tolvtespor blir det mer sjanseartet, Trefilov er den naturlige outsideren i V75-7. 5 Rittmester Hill holdt unna for Thje One i seiersløpet nest sist og er også en klar garderinghest i dette løpet. 4 Picasso har har støtt på gode hester i sine to siste løp, men er grunnkapabel og får plass på de fleste av mine V75-forslag. Disse fem hestene bør være et bra dekk i V75-7.
Rangering V75-7/V5-5/DD-2: A: 1 B: 7-12-5-4 C: 8-11-9-6-3-2-10

Du ser alle løpene fra Bjerke i kveld gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 18.00.


V75-2 - Varmblodshester. 2600 meter voltestart.
Det er en uting med ustartede hester i V75-løp og dessverre er det tre debutanter i V75-2 som er et løp stengt ved kun 12 000 kroner i grunnlag. Jeg synes fire hester skiller seg litt ut.

4 Gislerun har gjort tre starter og vist stor kapasitet. Kom flott tilbake etter galopp både nest sist og i årsdebuten på Bjerke 16. mai. Lykkes Gunnar Austevoll å kjøre i trav, tror jeg han sitter opp bak den beste hesten i V75-2. 10 Finest Russian avla sin løpsdebut på Åby for tre uker siden. Det endte med en flott andreplass for den Marius Høitomt-trente vallaken. Var riktignok sjanseløs på vinneren, men den prestasjonen bør uansett rekke langt her. 3 Royal Tile avla sitt prøveløp i oktober i fjor, men løpsdebuterer først i kveld. Trener og kusk Kristian Malmin er behersket optimist. 2 Euro S.L. fikk maks som fjerde sist, men var bedre i debuten som toer bak kapasitetshesten Bold Future. Møter billigere motstand enn sist i kveld og får plass på samtlige V75-forslag.

9 Mayweather gjorde et ålreit prøveløp for sin trener Gøran Antonsen på Momarken for drøye to uker siden og får plass på det største V75-forslaget.
Rangering V75-2: A: 4 B: 10-3-2-9 C: 7-8-1-6

V75-3/V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Jeg velger å låse V75-3/V5-1 på kun to hester, vel vitende om at årsdebuterende 7 Snap Attack også kan være en vinnerkandidat.

4 Gejst galopperte seg bort i norgesdebuten, men har siden tatt to overbevisende seire. Lå hardt på i tet i seiersløpet sist på Biri, men holdt likevel sikkert unna for medsmygende Yasmina Ravina. Landet på 14.3/2140 meter i det seiersløpet og er en motivert favoritt i dette løpet. Men 1 Mamie's Survivor er nok like bra på kapasitet og får Jørn Morten Kvikstad denne feilfritt rundt, er det ett klart motbud til favoritten. Jeg låser V75-3 på disse to og låser også de to minste V5-forslagene på denne duoen.
Rangering V75-3/V5-1: A: 4-1 B: 7 C: 3-6-9-10-12-8-5-11-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4/V5-2 - Kaldblodshester. Stallansatte. 2100 meter autostart.
Tre hester skiller seg klart ut i dette løpet for stallansatte og jeg låser da også samtlige V75-forslag på denne trioen.

Bjørn Steine får sjansen bak formsterke 4 Birk Jahn Sjur og han sende inn Åsajerven-sønnen til karrierens første seier. Har vært strålende i sine to siste løp og kun hatt seiersmaskinen Keiser C.K. foran seg i mål i de to løpene. Bra spor, bra kusk og riktig motstand. 1 Johnsrud Bulle kan alt på en god dag og får Patrick Larsen holdt denne litt rolig underveis, kan det være snakk om ledelse hele veien. Tord R. Salte har ikke vunnet løp på 31 starter i år og det er ikke noe pluss. 6 Hage Tor er hans sjanse i kveld og vallaken var flink toer bak veldig gode Norheim Bork sist på Sørlandet.
Rangering V75-4/V5-2: A: 4 B: 1-6 C: 8-9-5-3-2-7

V75-5/V5-3 - Kaldblodshester. Hoppecupen. 1609 meter autostart.
Tolv år gamle 1 Land Maria har funnet et helt nytt gir den siste tiden og leverte en strålende innsats til andreplass fra dødens sist på Sørlandet. Tredje sist sporet Herman Tvedt hele veien med henne og tok en sjokkseier mot svært kvalifisert motstand. Lykkes Herman Tvedt med å forsvare innersporet i kveld, er det bra vinnersjanse. 11 Tiras Perla blir stor favoritt, men hoppa til Flåten står sjanseartet til i bakspor og er stadig variabel i prestasjonene. På sitt beste kan hun blåse rundt denne gjengen. 8 Asakstjerne kom fint tilbake etter galopp sist, men åttendespor bak bilen på en rask sprint trekker ned.

3 Haugs Dronninga går stadig gode løp og feilfritt er hun med i seierskampen i kveld. Helt ute på kanten betaler jeg også for 12 Isejerva som er god nok, men fra tolvtespor må det klaffe mye underveis.
Rangering V75-5/V5-3: A: 1 B: 11-8-3 C: 12-4-2-6-5-7-9-10

V75-6/V5-4/DD-1 - Varmblodshester. Hoppedivisjonen. 2100 meter autostart.
Ett fint spilleløp venter i V75-6, der jeg betaler for fem hester på det største V75-forslaget, men kun to hester på de to minste.

Frode Hamre er stor optimist med sin 9 Blacktactical som har vært toer og tredje i sine to første løp i år. Treårshoppa var gang allerede som toåring og vant to av fem løp da. Ble hengende rundt siste sving sist, men holdt både stil og fart helt inn og ble tredje. Litt enklere motstand i kveld og tross bakspor, setter jeg Hamre-hoppa først. 1 Thai Dakota har endelig riktige forutsetninger i kveld med førstespor bak bilen. Vant V75-løp på Klosterskogen i desember i fjor etter å ha ledet hele veien og kan gjøre det samme i kveld.

3 Snappy Lizzy var flink toer bak Dionne sist og var også god toer nest sist. Skulle Malmin lykkes i å overfly 1 Thai Dakota, kan hun lede hele veien. 12 Marietta står kinkig til i tolvtespor, men samtidig er ikke dette løpet av de tøffeste. Skulle det klaffe med ryggene i sisterunden, kan hun overraske. 5 Alameda gikk helt greit sist som fjerde, og tas med på det aller største V75-forslaget.
Rangering V75-6/V5-4/DD-1: A: 9 B: 1-3-12-5 C: 7-10-4-2-6-11-8