(Nettavisen)

En fantastisk trav- og galoppuke står foran oss og det er naturligvis Bjerkes store Grand Prix-helg som er det sportslige og spillemessige høydepunktet. Søndag er det klart for Nettavisen Oslo Grand Prix med internasjonal V75 med jackpot og tre millioner ekstra i sjuerpotten. Også lørdag er det V75 på Bjerke, da med Gulljackpot i en spillemessig strålende V75-omgang. Bjerke er også i sving tirsdag kveld med supertirsdag og jackpot i V75 med en million ekstra i sjuerpotten. Ellers er det galoppløp hele fem dager denne uken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Når det gjelder mandagen, så byr den blant annet på jackpot i kveldens V65-omgang på Varig Orkla Arena og her er det 274 117 kr ekstra i sekserpotten. Mandagen innledes med en V4-lunsj på Hagmyren, mens det er Halmstad som er vertskap for kveldens V64-omgang fra Sverige.

Ny milliongevinst i søndagens V75-omgang på Axevalla
Tipsene har satt svært godt de siste ukene, og søndag spilte Nettavisen igjen inn over en million kroner. Denne gangen skjedde det i V75-spillet på Axevalla. For ikke lenge siden, nærmere bestemt 24. mai, så spilte vi inn over 1,3 millioner i V86-spillet, og formen er altså på topp før årets største TRAVHELG I NORGE.

Over 1,1 millioner innspilt på V75 i ny FESTDAG på Andelstorget 4. juni
Tipsene sitte bra for tiden, og under V75-omgangen på Axevalla ble det nye herlige gevinster. Vår svenske samarbeidspartner, SNOKEN, fikk tre kuponger inn med med 7 rette (fire andeler a kr 500), og disse betalte ut storfine kr 151 800 hver seg. Rolf Lerum ville ikke være dårligere, og fikk også inn tre andelslag med 7 rette (fire andeler a kr 750). Disse betalte ut kr 154 952 hver seg. I tillegg hadde Lerum en rekke andelslag som fikk fine trøstegevinster (6 rette), og totalt ble det spilt inn voldsomme kr 1 113 625. Omsetningen stoppet på kr 164 016.

Da retter vi blikket mot kveldens V65-omgang på Varig Orkla Arena. Favorittene stod i kø i fredagens V65-omgang på Jarlsberg og seks rette betalte ut stusselige 163 kr, mens det ble ingen utbetaling for fem rette. Dermed er det jackpot i kveldens V65-omgang på Varig Orkla og 274 117 kr ekstra i sekserpotten. Det er kun sju løp på Varig Orkla Arena i kveld og min banker kommer ut i V65-3.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til mandagens V65-omgang på Varig Orkla. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 750

Imponerte i debuten - gaveløp i kveld
Hestekaren Jon Lyng har sin superstjerne Moni Viking til start i søndagens Nettavisen Oslo Grand Prix, men han har også noen andre gode hester hjemme i Trøndelag. Den ferske fireåringen 1 Moni Hall avla debuterte i løpsbanen med en helenkel seier på Varig Orkla for tre uker siden og kveldens oppgave er det ikke noe tøffere, snarere tvertimot. Står i førstespor på strek og feilfritt må det være snakk om en strålende vinnersjanse påny. Jeg velger meg 1 Moni Hall som min V65-banker på Varig Orkla Arena i kveld og hesten blir også min banker i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Blekkans storfavoritt garderes i V65-6
Jeg var litt inne på å spille med to bankere i kveldens V65-omgang, men valgte tilslutt å dekke opp storfavoritten 6 Investron og Jomar Blekkan i V65-6/V5-4. Etter et par innsatser klarty under pari, var vinnerhesten tilbake med enkel seier på Varig Orkla for tre uker siden. Møter mye av den samme motstanden i kveld og det er snakk om en motivert favoritt. Jeg dekker dog opp hesten både i V65 og V5-spillet. Men i DD-spillet blir 6 Investron min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Dalen gir Brækken kamp
Noralf P. Brækken presenterte en svært opplagt Golden Dream M.E. som vinner i lørdagens V75-omgang på Bergen travpark, men den dyktige hestekaren fra Melhus har flere elitehester på sin stall. 5 Evil Enok M.E. har vært sparsomt startet de siste sesongene, men så veldig fin ut som fastlåst bak S.G. Charpentier forrige mandag. Blir ganske stor favoritt i V65-1 i kveld, mens årsdebuterende 1 Creek's Nu Love og Dag-Sveinung Dalen vil garantert gi den store favoritten kamp om seieren. Kun seks hester er med i V65-1, jeg valger å ta med samtlige på det største V65-forslaget.

Solid i seiersløpet sist
Ett monteløp venter i V65-2 og jeg markerer for fem hester på samtlige V65-forslag. 2 Kaspian B.R. gjorde et meget solid seiersløp i monte på Bergsåker nest sist og blir mitt førstevalg i løpet. Det var faktisk hestens montedebut og den femårige vallaken som trenes av Magne Olsen skal sees med flott vinnersjanser også i kveld mot alt annet enn avskrekkende motstand.

Dalen har beste hesten i V65-4
Kapasitetstraveren 3 Bragd imponerte i seiersløpet da han enkelt tok ned favoritten Skjegge Svarten, men falt tilbake til gamle galoppsynder sist. Sprint er nok ikke hestens beste distanse, men kjører Dag-Sveinung Dalen i trav med vallaken må det være snakk om en flott vinnersjanse i V65-4/V5-2.

Seiersmaskin garderes
Åtte år gamle 1 Vestpol Kaizer stod med sju strake seire før finaleløpet i kaldblodscupen på Bjerke i begynnelsen av mars. Galopperte i repriser i det løpet og ble disket. I kveld er det dags for comeback og Dag Sandø Nilsens seiersmaskin kommer til å bli klar spillefavoritt i V65-5/V5-3. Men støter på kapasitetshester som 8 B.B. Viking og 5 Rygval og må nok være opp mot sitt beste for å vinne kveldens løp. Jeg dekker opp den store favoritten i V65-5/V5-3.