(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over... Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Lindesberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 595

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum tømte V86-lukene fra Bjerke og Jägersro 24. mai - Over 1,3 millioner innspilt

V86-tipsene til undertegnede satt mildt sagt bra denne onsdagen, og den mellomste bongen på Nettavisen til Kr.864 betalte ut svært solide Kr.35 660.-

På Andelstorget ble det fullklaff for hele 37 andelslag, og de var som følger:

* 4 bonger a Kr.400 (5 andeler a Kr.101) betalte ut Kr.33 380 hver seg.
* 10 bonger a Kr.1 000 (4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.35 660 hver seg.
* 8 bonger a Kr.1 200 (4 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.35 696 hver seg.
* 8 bonger a Kr.2 000 (4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.36 588 hver seg.
* 2 bonger a Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.39 904 hver seg.
* 1 system a Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.42 980.
* 4 systemer a Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000 / 10 andeler a Kr.400 / 20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.40 860 hver seg.
Totalt spilte vi inn 1 350 000, og omsatte for 90 000.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Lindesberg er først ut med SOMMER V86, og husk på at gjennom sommeren begynner V86-1 klokken 19.20. Det er en ÅPEN omgang som venter i kveld, og dette kommer trolig å gi meget solid betalt. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i finalen, og der må vi bare tro mye på tet og slutt for 5 Click Bait som ikke kan få en bedre oppgave enn dette. Når det gjelder siste info bongene samt systemene våre på Andelstorget så bestemmer vi oss først litt nærmere løpsstart på hvordan oppsettene skal bli.

Våre komplette tips til Lindesberg er som følger:

V86-1 : 11 Chestnut – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og er på riktig vei. Spurtet fint sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Er flink fra start, og fra dette sporet satser nok Kihlström fremover direkte. Distansen passer, og vi iler til med tipsnikken. 13 Bold Knick – Har utviklet seg helt enormt hos Stenströmer, og går fra klarhet til klarhet. Har nå en veldig tøff oppgave foran seg, og det skal ikke bli enkelt å runde dette store feltet på en bane som Lindesberg. Selv med superform i kroppen så blir den kun et 2-valg for oss.

8 Black Mission – Er milevis bedre enn raden, og snart må vel denne få sjansen? Gikk PIGG i mål uten at den fikk sjansen sist, og har i det hele tatt blitt «puslete» kjørt på slutten. Nå er den kuskeplusset med Per Lennartsson, og vi regner med at han vil la den få gå litt i kveld. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 11 B : 13-8-12-7-2-9 C : 3-4-14-1-10-5-6-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Lindesberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 595

V86-2 : 8 Gasparito – Dette er et knallbra KLASS 2-løp, og her er fakta ingen helt sjanseløse. Ideen vår ser ut til å gå veldig under radaren, men denne er bra, og i Danmark sist kom den til mål med krefter igjen på en knallgod tid. Har blitt strøket inn ett spor, den er flink fra start, og vil forhåpentligvis havne fint på det. Prøves som en frekkis! 7 Anytimeisnow – Fyker til tet, og leder rundt om? Den fullførte fint på en meget god tid sist, og holder sin flotte form. Er brennkvikk fra start, den har blitt strøket inn ett spor, og på en bane som Lindesberg er spor 4-6 de beste bak bilen. Tar normalt tet, og kommer å lede dette lenge. Motbudet.

1 The Way I Talk Ås – Har løftet seg voldsomt på slutten, og den blir ekstremt hardt betrodd. Vi er dog inne på at innersporet kan bli en felle på en bane som Lindesberg, og blir fakta overrasket om den greier å svare ut Anytimeisnow. Er dog sikret et bra opplegg, den er svært formsterk, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 7-1-4-10-9 C : 6-5-2-12-11

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Lindesberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 595

V86-3 : 4 Birk Støvern – Kan være en småfrekk banker om man ønsker å gå tynt i et ellers svært jevnt, og åpent oppgjør for «kaldingene». Den vant enkelt sist, mens den solgte seg meget dyrt nest sist, og tapte kun ytterst knepent da. På klokken hadde vi 19,5 s 300m på den nest sist… Står perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig, og Stine Birkeland har garantert ventet inn denne oppgaven for sin springer. Kan fort få overta teten tidlig, og vi tror på en flott sjanse. 8 Guli Fantom – Var innblandet i litt av hvert sist, og den dagen setter vi bare en tykk strek over. Er en knallgod «kalding», og håndterer den bare banen på en OK måte så er nok den med i fremste rekke. Motbudet.

7 Fakserling – Varmet ikke som best sist, men i selve løpet var den likevel bare best. Kommer ut etter en liten pause nå, det er tøffere i mot enn noen gang, og dette er alt annet enn en enkel oppgave for Fakserling. Vi tror IKKE at Høitomt svarer Birk Støvern skulle han komme seg først til tet, og er inne på at Fakserling blir kjørt i rygg. Er kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 4 B : 8-7-1-3-13-12-11-5 C : 14-10-9-6-2-15

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Lindesberg. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr.1 595

V86-4 : 11 Freedom – Kjørte Rennesvik et svakt løp med sist, men han var også uheldig underveis. Spurtet bra etter å havnet opp i all mulig slags trøbbel, og passerte mål med krefter igjen. Møter riktig motstand i kveld, og får den bare litt tempohjelp så er den giftig. Må bare prøves selv om sporet er dårlig. 7 Mirci A’Lir – Er blitt strøket inn ett spor, og skulle denne bli sluppet til tet, ja, da er fort løpet over. Den var helt rå når den distanserte feltet nest sist, og kan alt på en god dag. DOBBELT A-VALG!

2 Declan – Er feltes beste, men kommer ut etter en lengre pause, og trenger nok et par løp i kroppen før superformen er på plass. Matchet langt bedre hester enn dette i fjor, og får stå som løpets klare outsider. Disse tre skiller seg ut.

Vår rangering : A : 11-7 B : 2-1-10-9-4 C : 6-12-8-5

V86-5 : 4 Pwojtech Vrijthout – Debuterte for sin nye trener sist, og den var solid direkte. Går en 13-tid fra tet, og med god kusk i «jollen» så iler vi til med tipsnikken. Denne er nemlig mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. 12 Esposito – Har vunnet 4 av 5 løp, og har også vunnet på denne banen. Noe som er et pluss. Ble dog strøket pga en hovbyll før årsdebuten 3. mai, og det er klart at det ikke har vært en helt optimal oppladning på Esposito. Er god nok, men fra et «kaldt» spor ranker vi den ut som et 2-valg.

7 Jalapeno K. – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Dette er en hest som stallen holder skyhøyt, og klaffer det bare litt fra et dårlig spor så er den alt annet enn sjanseløs. Får stå som den store outsideren i løpet.

Vår rangering : A : 4 B : 12-7-11-3-1 C : 5-2-10-8-9-6

V86-6 : 2 Balotelli Crown – Var fullt godkjent med sko på alle fire sist, mens den var helt fantastisk når den ble testet uten sko på alle fire nest sist. I kveld er den meldt skoløs, og er den som nest sist, ja, da tror vi ikke den taper. Sporet er dessuten perfekt, og det er snakk om en klar tipsener. 10 Let It Be V.P. – Spurtet sterkt nest sist, og gikk et fantastisk løp etter galopp i Finland sist. Holder en hysterisk form, og må med om favoritten garderes.

3 Corazon De B. – Er noe variabel, men knallgod når den først leverer. Kommer ut etter en liten pause, rapportene er fine, og man fester på en BIKE som den gikk med nest sist. Sporet er dessuten bra, og den er en av flere som kan vinne om favoritten skulle svikte.

Vår rangering : A : 2 B : 10-3-6-4-5-9 C : 8-1-7-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 13 Carbonfiber – Så rålekker ut i sin årsdebut, men fikk en for tøff sluttrunde, og trakk seg derfor noe til slutt. Er blitt matchet mot de beste i årgangen, og står ikke tilbake for noen i dette feltet. Har normalt gått frem med et løp i kroppen, den er solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og får den bare gå med i rygger så er den svært giftig. Kan overraske, og vi velger å varsle skarpt. 8 Feline Burgerheide – Har kun gjort solide innsatser på slutten, og dette er en meget god hoppe i grunnlaget. Blir testet skoløs på alle fire for første gang i kveld, og det kan fort gi den et ytterligere KICK. Skal med på en tidlig gardering. Motbudet.

6 Nelsonbrighteagle – Vant på en god tid på Åby sist, men vær litt OBS på at det var Listas Pippi den holdt unna for. Her er motstanden betydelig tøffere, og den må ha litt tur underveis skal den bli ropt opp i omgivelser som dette. Favoritten for mange blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 13 B : 8-6-14-9-7-2-1-3-5-4 C : 10-12-11-15

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-8 : 5 Click Bait – Har helt skreddersydde betingelser foran seg, og på en bane hvor sporene 4-6 er de beste så «stinker» det tet på brennkvikke Click Bait. Var dessuten strålende i nederlaget sist, og formen virker å være helt på topp. Fra tet i et løp som dette så må sjansene være svært gode, og dette er en hest vi tror mye på i kveld. 1 Gooner – Har funnet formen, men vær altså OBS på at de innerste sporene på denne banen ikke er de beste. Vi blir derfor overrasket om den greier å svare ut Click Bait. Fra eventuelt rygg leder trenger den likevel ikke være sjanseløs om det bare løser seg til slutt. Motbudet.

8 Missle Hill – Har ikke funnet noen skikkelig form enda, men etter det siste løpet så flyttet Reden den til en annen stall som han har. Grunnen er at han håper den vil tenne til på et nytt sted, og ingen må glemme at dette trossalt dreier seg om en meget bra hest. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 1-8-4-3-6-2-10 C : 9-7

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»