Ifølge twittermeldingen var det to biler som var involvert. Operasjonsleder Per Arne Amundsen, for Sør-Øst politidistrikt, kunne informere om at ulykken skjedde på nedsiden av Mesterfjellet skole.

– Brannvesenet driver med manuell dirigering, og trafikken går noe sakte forbi, fortalte ØP-journalist Mads Andersen på stedet, og la til at berging av den ene bilen var iverksatt.

– Den ene bilen står inntil fortauskanten og har store skader foran. Den andre bilen er også skada en god del, blant annet en stor bulk i bakdøra. Her har det nok smelt, men årsaken er fremdeles uklar, fortsatte Andersen.

Klokka 17:33 twitret politiet at det var tre biler og syv personer som var involvert.

– En av bilene har kommet over i motgående kjøreretning og kjørt inn i de to andre. Det er kun lettere skade på to av de involverte, informerte operasjonsleder Per Arne Amundsen.


Da ØP-journalist Mads Andersen fortsatt var på stedet, og kunne han fortelle at den rolige trafikken fremdeles ble dirigert manuelt av brannvesenet.

– Den siste bilen blir berga nå. Det er heller ingen stor eller betydelig kø, sa Andersen, som også fikk snakket med politi på stedet.

– Det er ingen personskader, og det ser ut som det har gått bra med alle. De er undersøkt av ambulansepersonell, men ingen blir tatt med for videre sjekk. Siste bilen fra Viking er på vei, så er ikke lenge til det er vanlig ferdsel her igjen. Det er betydelig materielle skader på to av bilene, og mindre på den siste, fortalte Simen Jensen fra Sør-Øst politidistrikt.

Da ØP tok kontakt med politiet igjen klokken 19:00 for en oppdatering, kunne de fortelle at situasjonen var løst, og at alt var tilbake til normalen igjen.