Indre.no: 31 år gamle June-Mari Sennerud-Huserbråten meldte seg på TV 2 storsatsing Jakten på kjærligheten for å utfordre seg selv. Da hun på Facebook så bildet av Nevlunghavnsbonden Martin Amundrød (36) bestemte hun seg kjapt for å sende brev.

Hun endte til slutt opp som én av de fire damene som fikk være med hjem til Amundrøds gård.

Men kjærlighet ble det ikke.

I kveldens episode trekker Blaker-kvinnen seg fra programmet.

– Det kan hende at jeg har tolket det feil, men du og May Jeanette har det veldig fint, og da tenker jeg at jeg ikke har lyst til å være en form for statist i videre prosess. Men at dere skal få rom for å utforske det og finne ut av det, sier hun blant annet i programmet.

– Ingen følelser

Til TV 2 sier Sennerud-Huserbråten at hun følte det ikke lenger var riktig å blir med videre.

– Det er utfordrende å utlevere seg såpass og å være med på alt som skjer, samt det å ikke vite hva som skjer og å leve et annet liv enn hva man pleier. Jeg kjente etter hvert at det ikke ble riktig for meg og mine verdier å bli der fordi jeg følte at Martin var mer interessert i de andre, sier hun til kanalen.

Hun bedyrer at det ikke handlet om sjalusi.

– Det var absolutt ingen følelser. Vi var i en bli kjent-fase. Det var som om jeg skulle ha sett Martin én gang før, og det var andre gang vi møttes. Det var bare veldig hyggelig å være i hans selskap. Han var en hyggelig mann. Jeg ønsket oppriktig at han skulle finne kjærligheten og håper virkelig at han har gjort det, konstaterer hun overfor TV 2.

Til Indre Akershus Blad har 31-åringen tidligere uttalt at hun ikke angrer på deltagelsen.

– TV-castingen er både gøy, slitsom og utmattende. Det var bare å la ballen rulle og bli med.

Hun er fortsatt på jakt etter den store kjærligheten.

– Jeg har det veldig bra med meg selv og sånn jeg har det. Samtidig har jeg ikke lyst til å være alene resten av livet. Men jeg har ingen tidsramme på det. Det viktigste er å finne en relasjon jeg har lyst til å være i, sier hun.

– Forsto henne

Bonde Martin Amundrød sier til TV 2 at han først ble forbauset da Sennerud-Huserbråten trakk seg. Samtidig understreker han at han har forståelse for valget.

– Jeg ble litt overrasket der og da. Men da vi pratet om det, forsto jeg hva June-Mari mente. Det var for så vidt helt greit. Hun følte at det var riktig. Det var ikke noe å si på det, sier han til TV 2.

Les også

Martin (36) ante ikke at han ble meldt på: – Jeg er forferdelig dårlig til å si nei

Les også

10.18 Da fire damer flyttet inn på gården, la Martin seg i telt i hagen: – Helt absurd hele greia