Truet og sprayet folk i sentrum med pepperspray - ble tatt etter å ha stukket av i taxi

To personer ble i natt pågrepet i en taxi etter å ha truet andre personer i Skien sentrum.

DEL

TELEMARKSAVISA: Sent torsdag kveld fikk politiet melding om to personer som var truende og voldelige mot andre personer i Skien sentrum. De skulle blant annet ha sprayet folk med pepperspray.

Operasjonsleder Inge Landsrød ved Sør-Øst politidistrikt opplyser til TA at de to mennene satt på et utested i sentrum, og vitner på stedet har forklart at de to mennene var truende og høylytte, og det virket som de var ute etter å lage bråk.

Tok fram pepperspray

Da de ble konfrontert med oppførselen sin av andre folk på stedet, tok den ene av dem fram en boks med pepperspray og sprayet mot dem. Dette skal være en mann i 20-årene fra Skien.

- Den andre skal også ha tatt frem en boks, men skal kun ha truet med den, sier operasjonsleder Landsrød.

Politiet sende flere patruljer mot stedet, men de to mennene hadde stukket av før politiet kom fram. De hadde satt seg i en taxi, men politiet fikk stoppet denne taxien på Klosterøya.

Slapp unna uten skader

I bilen satt det fire passasjerer, samt sjåføren. De to andre passasjerene hadde tilfeldigvis havnet i samme taxi som gjerningsmennene, og hadde ikke noe med saken å gjøre. Det er ikke kommet opplysninger om at det skal ha skjedd noe i taxien.

De to gjerningspersonene ble pågrepet av politiet og tatt med til arresten.

– Politiet har vært i kontakt med dem som ble sprayet på, men ingen av dem har fått skader eller trenger behandling etter hendelsen, opplyser Landsrød.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken