(Sandefjords Blad)

TUI lanserer nå en ny direkterute til Bulgaria til sommeren. Reiseselskapet vil fly direkte fra Torp 24. juni 2020 til 12. august.

Nora Aspengre, kommunikasjonsansvarlig i TUI i Norge, fremhever den korte flytiden på drøye tre timer, et bredt hotelltilbud, vannparker for de minste og flotte strender. Hun tror at Bulgaria kan bli en vinner for mange til sommeren.

– Dette er et av sommerens absolutt mest prisgunstige reisemål og vi ser at stadig flere familier velger Bulgaria som feriedestinasjon, sier hun, og fortsetter:

– Hoteller med vannland, livlig uteliv og endeløse strender lokker flere og flere nordmenn hit hver sommer.

Populært for barnefamilier

Bulgaria blir stadig mer populært bland solsøkende nordmenn, og tall fra TUI viser en jevn vekst de siste årene og antall reisende ligger i år 18 prosent over fjoråret. Særlig barnefamilier har fått øynene opp for denne destinasjonen.

Markedssjef på Torp Sandefjord lufthavn, Tine Kleive-Mathisen synes det er veldig hyggelig at selskaper kommer med noe nytt. Det er mange år siden reiser til Bulgaria var et tilbud fra Torp, så det er en fin nyhet, sier hun.

Reiseselskapet omtaler Bulgaria som et variert og idyllisk reisemål der man kan velge mellom alt fra livlige feriesteder til små sjarmerende gater og søvnige landsbyer. Her er noen eksempler:

Sunny Beach er Bulgarias største reisemål med shopping, fornøyelser, strender og vannsport. Obzor og Tsarevo er middels store reisemål med småbyfølelse og et passe utvalg av restauranter. Nessebar er en kulturhistorisk idyll med trange brosteinsbelagte gater som står på UNESCOs verdensarvliste.

På Sinemoretz og Sveti Vlas bor du på all inclusive-hotell i landlige omgivelser. Pomorie passer for deg som ønsker en ferie ved fine strender og sjarmerende småbyer ved Svartehavet