Tusen takk, Larviks politikere! Tusen takk for at vi blir hørt og at dere lytter til oss og våre ideer.

Over lang tid har ungdommen vært i tett samarbeid med kommunen for å lage nytt ungdomshus i Hammerdalen. Under kommunestyret den 22.3.23 ble dette målet og ønsket nådd og oppfylt! Dette er så fantastisk for oss ungdom, for denne nye klubben er bedre plassert, en flott ny møteplass, mer brukervennlig og større enn Fabrikken i Kongegata (nåværende kommunal ungdomsklubb som skal videreføres i dette prosjektet).

I tillegg til fritidsklubben skal Ung Arena være der for å ivareta psykisk helse, og helsestasjon for ungdom havner på en mer tilgjengelig og lokal plass. Ikke bare ble denne nye fritidsklubben vedtatt, den ble overveldende støttet på tvers av alle politiske grenser.

Det sender en strålende klar melding til oss ungdom i Larvik om at politikerne bryr seg. De bryr seg om vår mentale helse, derfor skal det være helsestasjon for ungdom der. De bryr seg om kulturen vi produserer, derfor skal det være musikkrom og andre tilbud som gir rom for kreativt utslipp. Dessuten, bryr de seg om å inkludere, derfor skal det være plass til alle på denne nye fritidsklubben. Uavhengig av identitet og interesser eller annet skal det være åpent for alle som vil komme, og det skal være helt gratis å komme inn.

Tusen takk!